Капелліні з м'ясною тефтелі

Інгредієнти

  • сіль – за смаком
  • томати в'ялені – 100 г
  • гострий червоний перчик – 0,5 шт.
  • мелений орегано – 0,5 ч. л.
  • часник – 2 зубчики
  • м'ясний фарш – 500 г
  • капелліні – 400 г

Для соусу:

  • цибуля дрібний – 1 шт.
  • оливкова олія” екстра вірджин “- 2 ст. л.
  • цукор – 0,5 ст. л.
  • часник – 2 зубчики
  • жовтий солодкий перець – 1 шт.
  • томати у власному соку – 400 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Часник очистити, з гострого перчика видалити насіння. Часник, перчик і в'ялені помідори дрібно нарізати, змішати з фаршем. Приправити орегано, сіллю і перцем. Крок 2

капелліні з м'ясною тефтелі

Зліпити з фаршу кульки розміром з волоський горіх. Викласти їх в змащену маслом форму і запікати 25 хв. при 190 & deg; C. Крок 3

капелліні з м'ясною тефтелі

Приготувати соус. Цибулю і часник очистити, подрібнити. Розігріти в сковороді 1 ст. л. масла, обсмажити овочі, 6 хв. Крок 4

Томати розім'яти виделкою, додати до овочів разом з цукром, сіллю і перцем. Гасити 20 хв. Крок 5

капелліні з м'ясною тефтелі

З солодкого перцю видалити серцевину, м'якоть нарізати смужками і обсмажити окремо в оливковій олії, 6 хв. Додати приготовлений томатний соус і тушкувати все разом, помішуючи, 4 хв. Крок 6

капелліні з м'ясною тефтелі

Приготувати капелліні згідно з інструкцією на упаковці, відкинути на друшляк. Ретельно перемішати з соусом. Додати тефтелі і ще раз перемішати.

0/5 (0 Reviews)