& nbsp;
Інгредієнти
- 600 мл китайського курячого бульйону (див. тут)
- 300 г яєчної китайської локшини
- 200 г крабових паличок
- 150 г будь-якого готового м'яса або шинки
- 100 г великих листя шпинату
- 4-5 пір'я зеленої цибулі
- соєвий соус для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Нарізати крабові палички по діагоналі шматочками завдовжки 2,5-3 см. Дуже тонкою соломкою нарізати готове м'ясо. Зелену цибулю нарізати по діагоналі шматочками завдовжки 2 см. Крок 2
Залити локшину великою кількістю киплячої води і залишити на 3-4 хв., потім відкинути на сито і промити. Крок 3
Довести до кипіння бульйон, покласти локшину, крабові палички і м'ясо, знову довести до кипіння. Покласти шпинат і зелену цибулю, варити 1 хв. Зняти з вогню, подавати з соєвим соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!