СУП З ЛОКШИНОЮ


& nbsp;

 СУП З ЛОКШИНОЮ

Інгредієнти

  • 600 мл китайського курячого бульйону (див. тут)
  • 300 г яєчної китайської локшини
  • 200 г крабових паличок
  • 150 г будь-якого готового м'яса або шинки
  • 100 г великих листя шпинату
  • 4-5 пір'я зеленої цибулі
  • соєвий соус для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СУП З ЛОКШИНОЮ

Нарізати крабові палички по діагоналі шматочками завдовжки 2,5-3 см. Дуже тонкою соломкою нарізати готове м'ясо. Зелену цибулю нарізати по діагоналі шматочками завдовжки 2 см. Крок 2

СУП З ЛОКШИНОЮ

Залити локшину великою кількістю киплячої води і залишити на 3-4 хв., потім відкинути на сито і промити. Крок 3

СУП З ЛОКШИНОЮ

Довести до кипіння бульйон, покласти локшину, крабові палички і м'ясо, знову довести до кипіння. Покласти шпинат і зелену цибулю, варити 1 хв. Зняти з вогню, подавати з соєвим соусом.

0/5 (0 Reviews)