Інгредієнти
- 1 кг борошна
- 5 яєць
- 200 мл води
- 300 г вершкового сиру
- 400 г розтопленого вершкового масла
- 200 мл сметани
- 250 г шинки
- 1 ст. л. сухого чебрецю
- сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Яйця збити, додати воду, просіяне борошно і сіль. Вимісити тісто. Розділити його на 16 частин. Скачати кожну частину в кульку і залишити для вистоювання на 10 хв. Крок 2
З силою відбити кульки об стіл і дуже тонко розкачати в прямокутні пласти. Викласти один пласт в форму для випічки на промаслений пергамент, змастити частиною розтопленого масла. Ще один пласт накрити вологим рушником і відставити.
Решта пласти по черзі опустити в киплячу воду на 10-15 сек., Відразу перекласти в миску з холодною водою. Потім розкласти на паперових рушниках і дати обсохнути. Крок 3
Шинку нарізати дуже тонкими пластинами. Сир збити зі сметаною і з половиною залишився розтопленого масла. Додати чебрець, перемішати. Крок 4
На пласт сирого тесту покласти 4 відварених пласта, кожен змащуючи маслом. Крок 5
Зверху викласти 1/3 сирної начинки і 1/3 шинки.
Покласти ще 5 пластів тесту, також промащуючи їх маслом. Розкласти другу третину начинки і другу третину шинки. Потім покласти залишилися пласти тіста, змащуючи їх маслом, що залишилося сирну масу і шинку. Крок 6
Розігріти духовку до 200 ° С. Накрити запіканку відкладеним сирим пластом. Защипати краї. Зверху покласти лист фольги. Випікати 15 хв. Потім зменшити температуру до 180 ° С, зняти фольгу і пекти ще 10 хв.
Подавати гарячою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!