святкові відбивні

Святковий відбивні

Святковий відбивні

 Святковий відбивні

 Святковий відбивні

Святковий відбивні

 Святковий відбивні

Святковий відбивні

 Святковий відбивні

Святковий відбивні

 Святковий відбивні

 Святковий відбивні

Інгредієнти

  • шпинат заморожений – 300 г
  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • масло вершкове розм'якшене – 30 г
  • свинні відбивні 3-4 см завтовшки – 4 шт. по 300 г кожна
  • родзинки великий без кісточок – 2 ст. л.
  • цибулина велика – 1/2 шт.
  • бульйон курячий – 250 мл
  • горіхи кедрові – 2 ст. л.
  • часник великий – 2 зубчики
  • вино червоне сухе – 75 мл

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Святковий відбивні

Розморозити шпинат. Дрібно нашаткувати цибулю. Розчавити і нарізати часник. На сухій сковороді обсмажити кедрові горішки. Замочити родзинки в гарячій кип'яченій воді. Витерти насухо відбивні. Вирізати “кишеню” з боку жирного краю. Щоб розширити “кишеню” потрібно різати паралельно поверхні. До кінця не розрізати. Крок 2

Святковий відбивні

Нагріти в сковороді половину оливкового масла, покласти часник і, прогрів 30 секунд, додати цибулю і смажити до м'якості. Потім покласти в сковороду шпинат, видаливши попередньо зайву рідину. Прогріти і в кінці додати вершкове масло і 1/4 ч. Л. солі. Подрібнити родзинки. Зняти з вогню сковороду, додати родзинки, кедрові горішки. Крок 3

Святковий відбивні

Нафаршировать відбивні, місце розрізу сколоти зубочисткою. Обсушити відбивні, посипати перцем і 1/4 ч. Л. солі. Крок 4

Святковий відбивні

Поставити сковороду на вогонь і нагріти в ній 1 ст. л. оливкового масла. Покласти відбивні в сковороду і обсмажити з обох сторін. Крок 5

Закип'ятити бульйон. Влити в бульйон вино і все разом прогріти. Прожарені відбивні скласти в окрему каструлю. Залити відбивні винно-бульонной сумішшю. Довести до кипіння. Зменшити вогонь. Закрити сковороду кришкою і тушкувати 1 годину. Вийняти відбивні з рідини. Збільшити вогонь під каструлею і кип'ятити рідину до тих пір, поки вона не увариться до 175 мл. Зняти жир. Перекласти відбивні на тепле блюдо. Полити соком.

0/5 (0 Reviews)