СВЯТКОВІ ЗИМОВІ відбивні

СВЯТКОВІ ЗИМОВІ відбивні

Інгредієнти

  • вино червоне сухе – 75 мл
  • горіхи кедрові – 2 ст. л.
  • часник великий – 2 зубчики
  • свинні відбивні 3-4 см завтовшки – 4 шт. (По 300 г кожна)
  • родзинки великий без кісточок – 2 ст. л.
  • цибулина велика – 1/2 шт.
  • бульйон курячий – 250 мл
  • масло вершкове розм'якшене – 30 г
  • шпинат заморожений – 300 г
  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • перець чорний або зелений – за смаком
  • сіль дрібна морська – 1/2 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розморозити шпинат. Дрібно нашаткувати цибулю. Розчавити і нарізати часник. На сухій сковороді обсмажити кедрові горішки. Замочити родзинки в гарячій кип'яченій воді. Крок 2

СВЯТКОВІ ЗИМОВІ відбивні

Насухо витерти відбивні кухонним рушником. Вирізати кишеню з боку жирного краю. Щоб розширити кишеню потрібно різати паралельно поверхні, не розрізаючи до кінця. Крок 3

СВЯТКОВІ ЗИМОВІ відбивні

Нагріти в сковороді половину оливкового масла, покласти часник і прогріти 30 секунд. Додати цибулю і смажити до м'якості. Додати віджатий шпинат. Прогріти. В кінці додати вершкове масло і 1/4 ч. Л. солі. Крок 4

Подрібнити родзинки. Зняти з вогню сковороду, додати родзинки, кедрові горішки. Перекласти шпинат в тарілку, дати трохи охолонути. Нафарширувати відбивні, місце розрізу сколоти зубочисткою. Обсушити відбивні, посипати перцем і 1/4 ч. Л. солі. Крок 5

СВЯТКОВІ ЗИМОВІ відбивні

Поставити сковороду на вогонь і нагріти в ній 1 ст. л. оливкового масла. Покласти відбивні в сковороду і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки. Крок 6

Прогреть і закип'ятити бульйон. Процідити і влити в вино. Прогріти. Крок 7

СВЯТКОВІ ЗИМОВІ відбивні

Прожарені відбивні, склавши в окрему каструлю, залити винно-бульонной сумішшю. Довести до кипіння. Зменшити вогонь. Закрити сковороду кришкою і тушкувати 1 годину. Крок 8

СВЯТКОВІ ЗИМОВІ відбивні

Перекласти відбивні на тепле блюдо. Полити соком (для цього уварити рідину в каструлі). Господині на замітку

Ця страва обожнюють і діти – м'ясо соковите, ароматне і тане в роті, а чудова начинка зі шпинату і горішків – приємний бонус.

0/5 (0 Reviews)