Свинячі відбивні з беконом

Свинячі відбивні з беконом

Інгредієнти

  • велика цибулина – 1 шт.
  • філе свинини – 800 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> бекон – 100 г

  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • борошно – 2 ст. л.
  • сушений майоран – 0,5 ч. л.
  • сіль – за смаком
  • масло вершкове – 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Лук очистити, нарізати кубиками, бекон – шматочками. Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю, 5 хв. Додати бекон і готувати, помішуючи, ще 4 хв. Посипати майораном. Крок 2

Свинячі відбивні з беконом

Філе свинини вимити, розрізати на 4 порції. Зробити в кожному шматку надріз у вигляді кишеньки. М'ясо злегка відбити, посолити і поперчити. Заповнити кишеньки цибулею з беконом, закріпити зубочистками. Крок 3

Свинячі відбивні з беконом

Обваляти відбивні в борошні. Обсмажити в розігрітому рослинному маслі, по 5 хв. з кожного боку. Можна подати зі свіжими овочами та картоплею, прикрасивши свіжим майораном.

0/5 (0 Reviews)