Інгредієнти
- велика цибулина – 1 шт.
- філе свинини – 800 г
- масло рослинне – 2 ст. л.
- борошно – 2 ст. л.
- сушений майоран – 0,5 ч. л.
- сіль – за смаком
- масло вершкове – 1 ст. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> бекон – 100 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити, нарізати кубиками, бекон – шматочками. Розігріти в сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю, 5 хв. Додати бекон і готувати, помішуючи, ще 4 хв. Посипати майораном. Крок 2
Філе свинини вимити, розрізати на 4 порції. Зробити в кожному шматку надріз у вигляді кишеньки. М'ясо злегка відбити, посолити і поперчити. Заповнити кишеньки цибулею з беконом, закріпити зубочистками. Крок 3
Обваляти відбивні в борошні. Обсмажити в розігрітому рослинному маслі, по 5 хв. з кожного боку. Можна подати зі свіжими овочами та картоплею, прикрасивши свіжим майораном.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!