Свинячі відбивні У полуничне шубки

Полуниця у мене була заздалегідь засушити в духовці і перетерті в блендері. Дуже смачно виходить! Рекомендую спробувати! 🙂

свинячі відбивні У полуничне шубка

Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти

  • перець чорний мелений – за смаком
  • сіль – за смаком
  • борошно просіяне – 1,5 ст. л.
  • свиняча відбивна – 4 порційних шматка
  • суха подрібнена полуниця – 3 ст. л.
  • масло оливкове – 2 ст. л.
  • мед – 1 ч. л.

Для смаження

  • масло рослинне – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

М'ясо відбити. Змішати суху полуницю з борошном, перцем і сіллю. Оливкова олія змішати з медом. Вмочити кожен шматок м'ясо з обох сторін в суміш оливкового масла і меду, а потім в суміш з борошна і полуниці. На розігріту сковороду вилити рослинне масло і обсмажувати в ньому м'ясо до готовності. Господині на замітку Полуницю заздалегідь засушити в духовці і подрібнити у блендері.

0/5 (0 Reviews)