Полуниця у мене була заздалегідь засушити в духовці і перетерті в блендері. Дуже смачно виходить! Рекомендую спробувати! 🙂
Кращі народні рецепти. М'ясо x Інгредієнти
- перець чорний мелений – за смаком
- сіль – за смаком
- борошно просіяне – 1,5 ст. л.
- свиняча відбивна – 4 порційних шматка
- суха подрібнена полуниця – 3 ст. л.
- масло оливкове – 2 ст. л.
- мед – 1 ч. л.
Для смаження
- масло рослинне – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
М'ясо відбити. Змішати суху полуницю з борошном, перцем і сіллю. Оливкова олія змішати з медом. Вмочити кожен шматок м'ясо з обох сторін в суміш оливкового масла і меду, а потім в суміш з борошна і полуниці. На розігріту сковороду вилити рослинне масло і обсмажувати в ньому м'ясо до готовності. Господині на замітку Полуницю заздалегідь засушити в духовці і подрібнити у блендері.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!