ВІДБИВНА з ягнятини В КАРАМЕЛІ

ВІДБИВНА з ягнятини В КАРАМЕЛІ

Інгредієнти

  • цибулини – 2 шт.
  • масло оливкове – 3 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • кальвадос – 2 ст. л.
  • масло вершкове – 2 ст. л.
  • нарізаний кріп – 1 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • відбивні з ягнятини – 6 шт.

Для бульйону:

  • гілочки петрушки, селери, базиліку, розмарину і чебрецю – по 2-3 шт.
  • невеликі баранячі кістки – 3 шт.
  • або морква – 1 шт.
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • кальвадос – 1 ст. л.
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • яблуко – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ВІДБИВНА з ягнятини В КАРАМЕЛІ

Приготувати бульйон . Цибулю, моркву і часник очистити, з яблука видалити серцевину. Овочі і яблуко нарізати довільними шматками. Трави промити і зв'язати ниткою в букет. Крок 2

ВІДБИВНА з ягнятини В КАРАМЕЛІ

кістки обсмажити в сотейнику, в розігрітій олії, 7 хв. Додати овочі, яблуко, трави і кальвадос. Крок 3

ВІДБИВНА з ягнятини В КАРАМЕЛІ

Влити 2 склянки води, накрити кришкою і варити на слабкому вогні 1,5 ч. Бульйон процідити. Крок 4

ВІДБИВНА з ягнятини В КАРАМЕЛІ

для карамелі 1 ст. л. вершкового масла розтопити, змішати з оливковою олією, цукром і кальвадосом. Відбивні вимити й обсушити. По черзі вмочуючи в карамель, викласти на розігріту сковороду. Крок 5

ВІДБИВНА з ягнятини В КАРАМЕЛІ

Обсмажити м'ясо, по 5 хв. з кожного боку. Приправити сіллю і перцем, перекласти в миску і тримати в теплому місці. Крок 6

ВІДБИВНА з ягнятини В КАРАМЕЛІ

Лук очистити і дрібно нарізати. У сковороду з залишилася карамеллю влити 1 склянку бульйону, додати кріп і цибулю-шалот. Варити 3-4 хв., Додати вершкове масло, розмішати і зняти з вогню. Викласти відбивні на блюдо і полити соусом.

0/5 (0 Reviews)