Інгредієнти
- цибулини – 2 шт.
- масло оливкове – 3 ст. л.
- сіль – за смаком
- кальвадос – 2 ст. л.
- масло вершкове – 2 ст. л.
- нарізаний кріп – 1 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- відбивні з ягнятини – 6 шт.
Для бульйону:
- гілочки петрушки, селери, базиліку, розмарину і чебрецю – по 2-3 шт.
- невеликі баранячі кістки – 3 шт.
- або морква – 1 шт.
- масло рослинне – 1 ст. л.
- кальвадос – 1 ст. л.
- цибуля – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- яблуко – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати бульйон . Цибулю, моркву і часник очистити, з яблука видалити серцевину. Овочі і яблуко нарізати довільними шматками. Трави промити і зв'язати ниткою в букет. Крок 2
кістки обсмажити в сотейнику, в розігрітій олії, 7 хв. Додати овочі, яблуко, трави і кальвадос. Крок 3
Влити 2 склянки води, накрити кришкою і варити на слабкому вогні 1,5 ч. Бульйон процідити. Крок 4
для карамелі 1 ст. л. вершкового масла розтопити, змішати з оливковою олією, цукром і кальвадосом. Відбивні вимити й обсушити. По черзі вмочуючи в карамель, викласти на розігріту сковороду. Крок 5
Обсмажити м'ясо, по 5 хв. з кожного боку. Приправити сіллю і перцем, перекласти в миску і тримати в теплому місці. Крок 6
Лук очистити і дрібно нарізати. У сковороду з залишилася карамеллю влити 1 склянку бульйону, додати кріп і цибулю-шалот. Варити 3-4 хв., Додати вершкове масло, розмішати і зняти з вогню. Викласти відбивні на блюдо і полити соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!