Свиняча рулька на грилі ДЛЯ ПИВНИЙ ВЕЧІРКИ

З свинячий гомілку досить багато метушні. Так що розумно зварити відразу дві рульки, одну засмажити відразу ж, а & nbsp; другу остудити, щільно замотати в & nbsp; плівку і & nbsp; заморозити до наступного разу.

Інгредієнти

  • 1 свиняча рулька
  • 400 мл темного пива
  • 3 зубчики часнику
  • 1 ст. л. суміші перців горошком
  • 1 лавровий лист
  • 1 паличка кориці
  • 2 ст. л. солі
  • рослинне масло
  • овочі (корнішони, оливки, каперси) для подачі

Для сирно-пивного соусу:

  • 300 мл жирних вершків
  • 300 г сиру чеддер
  • 100 мл темного пива
  • 2 ст. л. гірчиці із зернятками
  • 1 ч. л. меленої паприки
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свиняча рулька на грилі ДЛЯ ПИВНИЙ ВЕЧІРКИ

Спочатку свинячу рульку потрібно зварити. Для бульйону налийте у велику каструлю 3 л води, покладіть роздавлений часник, корицю, лавровий лист і перець горошком. Доведіть до кипіння, покладіть сіль, потім акуратно занурте рульку, залийте пивом. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть під кришкою 1,5 ч. Крок 2

свиняча рулька на грилі ДЛЯ ПИВНИЙ ВЕЧІРКИ

Готову рульку вийміть з бульйону (він більше не знадобиться), змастіть рослинною олією. Крок 3 Для соусу натріть чеддер на тертці. Змішайте вершки з сиром, гірчицею, паприкою і сіллю. Влийте пиво і поставте на середній вогонь. Прогрівайте, помішуючи, поки суміш не стане повністю однорідною. Зніміть з вогню. Крок 4

свиняча рулька НА грилі ДЛЯ ПИВНИЙ ВЕЧІРКИ

Розпаліть вугілля в барбекю або мангалі – вони повинні прогоріти і затягнутих сивим попелом. Розгрібаючи вугілля до країв, в центр покладіть рульку. Смажте приблизно 30 хв., Перевертаючи в барбекю під кришкою раз в 10 хв., На мангалі – раз в 2 хв. Крок 5 Викладіть рульку на блюдо і прикрийте фольгою. Залиште «відпочивати» на 10 хв. Потім наріжте і подавайте з соусом і пікулями.

0/5 (0 Reviews)