З свинячий гомілку досить багато метушні. Так що розумно зварити відразу дві рульки, одну засмажити відразу ж, а & nbsp; другу остудити, щільно замотати в & nbsp; плівку і & nbsp; заморозити до наступного разу.
Інгредієнти
- 1 свиняча рулька
- 400 мл темного пива
- 3 зубчики часнику
- 1 ст. л. суміші перців горошком
- 1 лавровий лист
- 1 паличка кориці
- 2 ст. л. солі
- рослинне масло
- овочі (корнішони, оливки, каперси) для подачі
Для сирно-пивного соусу:
- 300 мл жирних вершків
- 300 г сиру чеддер
- 100 мл темного пива
- 2 ст. л. гірчиці із зернятками
- 1 ч. л. меленої паприки
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Спочатку свинячу рульку потрібно зварити. Для бульйону налийте у велику каструлю 3 л води, покладіть роздавлений часник, корицю, лавровий лист і перець горошком. Доведіть до кипіння, покладіть сіль, потім акуратно занурте рульку, залийте пивом. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь до мінімуму і варіть під кришкою 1,5 ч. Крок 2
Готову рульку вийміть з бульйону (він більше не знадобиться), змастіть рослинною олією. Крок 3 Для соусу натріть чеддер на тертці. Змішайте вершки з сиром, гірчицею, паприкою і сіллю. Влийте пиво і поставте на середній вогонь. Прогрівайте, помішуючи, поки суміш не стане повністю однорідною. Зніміть з вогню. Крок 4
Розпаліть вугілля в барбекю або мангалі – вони повинні прогоріти і затягнутих сивим попелом. Розгрібаючи вугілля до країв, в центр покладіть рульку. Смажте приблизно 30 хв., Перевертаючи в барбекю під кришкою раз в 10 хв., На мангалі – раз в 2 хв. Крок 5 Викладіть рульку на блюдо і прикрийте фольгою. Залиште «відпочивати» на 10 хв. Потім наріжте і подавайте з соусом і пікулями.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!