РУЛЕТИКИ З свинини

Рулетики з свинини з начинкою користується великою популярністю в нашій родині. У свій час ми дуже часто готували його на всі сімейні свята. Для маринування м'яса я використовувала майонез & quot; Провансаль & quot; ТМ Махеев'.

РУЛЕТИКИ З свинини

Інгредієнти

  • м'якоть свинини 800 г
  • майонез “Провансаль” 5 ст.л.
  • сіль за смаком
  • часник зубчики 2 шт.
  • прованські трави сушені 1 ст.л.
  • рослинне масло 1 ст.л.
  • сир 70 г
  • начинка
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> морква 1 шт.

  • зелень кропу і петрушки 0.5 пучок (а)
  • сіль за смаком
  • мелений чорний перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 рУЛЕТИКИ З свинини

Свинину ретельно вимити, обсушити паперовим рушником. Нарізати свинину на шматочки товщиною приблизно 1 см. Крок 2

РУЛЕТИКИ ІЗ свинини

Шматочки м'яса покласти в щільний целофановий пакет і відбити молоточком по обидва боки. Крок 3

РУЛЕТИКИ З свинини

Для маринування взяти необхідну кількість майонезу “Провансаль” ТМ маху. Додати прованські трави і сіль. Часник очистити, подрібнити в пюре, додати до майонезу. Суміш перемішати. Крок 4

РУЛЕТИКИ З свинини

Викласти майонез зі спеціями в чашку з шматочками свинини, перемішати. Накрити чашку харчовою плівкою і поставити в холодильник на 3 години. Крок 5

РУЛЕТИКИ З свинини

Для начинки моркву очистити, вимити, обсушити паперовим рушником. Натерти моркву на крупній тертці. Крок 6

РУЛЕТИКИ З свинини

Зелень вимити, обсушити, дрібно нарізати. Крок 7

РУЛЕТИКИ З свинини

З'єднати морква і зелень, трохи посолити, поперчити, перемішати. Крок 8

На шматочок відбитого м'яса викладати трохи начинки і згортати в рулетик. Крок 9

РУЛЕТИКИ З свинини

Кожен рулетик зі свинини з начинкою обмотати ниткою. Крок 10

РУЛЕТИКИ З свинини

Викласти рулетики зі свинини в змащену олією форму. Накрити форму фольгою. Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40 хв. Дістати форму з духовки, зняти фольгу. Витягнути рулетики, трохи остудити їх і зняти з них нитки. Крок 11

РУЛЕТИКИ З свинини

Сир натерти на дрібній тертці. Рулетики викласти назад в форму. Посипати сиром і поставити в духовку на 8 – 10 хв, без фольги. Крок 12

РУЛЕТИКИ З свинини

Готові рулетики з начинкою викласти на блюдо, прикрасити свіжою зеленню і подати на святковий стіл. На гарнір можна подати рис, картопляне пюре, свіжі і мариновані овочі. Смачного! Корисна порада

Рулетики можна попередньо обсмажити на сковороді, зняти нитки. Потім скласти рулетики в каструльку, додати трохи води і тушкувати до готовності.

Господині на замітку

Склад начинки можна змінювати за вашим смаком. У начинку можна додавати різні овочі і бобові: болгарський перець, кукурудзу, горошок, квасоля, гриби і т. Д.

0/5 (0 Reviews)