Рулетики з свинини з начинкою користується великою популярністю в нашій родині. У свій час ми дуже часто готували його на всі сімейні свята. Для маринування м'яса я використовувала майонез & quot; Провансаль & quot; ТМ Махеев'.
Інгредієнти
- м'якоть свинини 800 г
- майонез “Провансаль” 5 ст.л.
- сіль за смаком
- часник зубчики 2 шт.
- прованські трави сушені 1 ст.л.
- рослинне масло 1 ст.л.
- сир 70 г
- начинка
- зелень кропу і петрушки 0.5 пучок (а)
- сіль за смаком
- мелений чорний перець за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> морква 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину ретельно вимити, обсушити паперовим рушником. Нарізати свинину на шматочки товщиною приблизно 1 см. Крок 2
Шматочки м'яса покласти в щільний целофановий пакет і відбити молоточком по обидва боки. Крок 3
Для маринування взяти необхідну кількість майонезу “Провансаль” ТМ маху. Додати прованські трави і сіль. Часник очистити, подрібнити в пюре, додати до майонезу. Суміш перемішати. Крок 4
Викласти майонез зі спеціями в чашку з шматочками свинини, перемішати. Накрити чашку харчовою плівкою і поставити в холодильник на 3 години. Крок 5
Для начинки моркву очистити, вимити, обсушити паперовим рушником. Натерти моркву на крупній тертці. Крок 6
Зелень вимити, обсушити, дрібно нарізати. Крок 7
З'єднати морква і зелень, трохи посолити, поперчити, перемішати. Крок 8
На шматочок відбитого м'яса викладати трохи начинки і згортати в рулетик. Крок 9
Кожен рулетик зі свинини з начинкою обмотати ниткою. Крок 10
Викласти рулетики зі свинини в змащену олією форму. Накрити форму фольгою. Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 40 хв. Дістати форму з духовки, зняти фольгу. Витягнути рулетики, трохи остудити їх і зняти з них нитки. Крок 11
Сир натерти на дрібній тертці. Рулетики викласти назад в форму. Посипати сиром і поставити в духовку на 8 – 10 хв, без фольги. Крок 12
Готові рулетики з начинкою викласти на блюдо, прикрасити свіжою зеленню і подати на святковий стіл. На гарнір можна подати рис, картопляне пюре, свіжі і мариновані овочі. Смачного! Корисна порада
Рулетики можна попередньо обсмажити на сковороді, зняти нитки. Потім скласти рулетики в каструльку, додати трохи води і тушкувати до готовності.
Господині на заміткуСклад начинки можна змінювати за вашим смаком. У начинку можна додавати різні овочі і бобові: болгарський перець, кукурудзу, горошок, квасоля, гриби і т. Д.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!