МЛИНЦІ на кефірі з цибулею та шкварками

Можна довго роздумувати і вирішувати з чим подавати тонкі млинці, а можна просто приготувати млинці з колесо до воза, разом вирішивши це питання. Звичайно, до них теж можна подати, наприклад, яєчню, але з основним – м'ясним – смаком млинців вже все одно визначилися.

Інгредієнти

  • 100 г вершкового масла
  • 4 яйця
  • 450 г борошна
  • щіпка солі
  • 1 ст. л. цукру
  • 750 мл кефіру
  • рослинне масло для смаження

для колесо до воза:

  • 150-200 г сирого або солоного свинячого сала
  • 2 великі цибулини

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

МЛИНЦІ на кефірі З ЛУКОМ і шкварками

Розтопіть вершкове масло і трохи остудіть. Збийте яйця віночком до однорідності, змішайте з маслом. Додайте борошно, сіль і цукор, ретельно розмішайте віночком. Крок 2

МЛИНЦІ на кефірі З ЛУКОМ І шкварками

Розведіть тісто кефіром до консистенції рідкої сметани, ретельно вимішуючи, щоб не було грудок. Накрийте миску з тестом і дайте йому постояти мінімум 20 хв. Крок 3

МЛИНЦІ на кефірі з ЛУКОМ І шкварками

Для колесо до воза наріжте цибулю дуже тонкими четвертинками кілець, а сало – кубиками по 10-12 мм. Викладіть сало на холодну сковороду і поставте на среднеслабий вогонь. Крок 4

МЛИНЦІ на кефірі з цибулею та шкварками

витоплювати сало, помішуючи, поки не вийдуть засмажені золотисто-коричневі шкварки. Вийміть їх шумівкою і злийте жир в мисочку, залишивши в сковороді приблизно 2 ст. л. Крок 5

МЛИНЦІ на кефірі З ЛУКОМ і шкварками

Покладіть в сковороду цибулю, перемішайте і обсмажуйте на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору, помішуючи, приблизно 12 хв. Викладіть смажену цибулю до шкварками, перемішайте і посоліть. Крок 6

МЛИНЦІ на кефірі з ЛУКОМ і шкварками

На добре розігріту і змащену розтопленим жиром з мисочки сковороду викладіть приблизно 1,5 ч. л. готового колесо до воза, залийте млинцевим тестом і смажте млинці як зазвичай.

0/5 (0 Reviews)