Можна довго роздумувати і вирішувати з чим подавати тонкі млинці, а можна просто приготувати млинці з колесо до воза, разом вирішивши це питання. Звичайно, до них теж можна подати, наприклад, яєчню, але з основним – м'ясним – смаком млинців вже все одно визначилися.
Інгредієнти
- 100 г вершкового масла
- 4 яйця
- 450 г борошна
- щіпка солі
- 1 ст. л. цукру
- 750 мл кефіру
- рослинне масло для смаження
для колесо до воза:
- 150-200 г сирого або солоного свинячого сала
- 2 великі цибулини
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розтопіть вершкове масло і трохи остудіть. Збийте яйця віночком до однорідності, змішайте з маслом. Додайте борошно, сіль і цукор, ретельно розмішайте віночком. Крок 2
Розведіть тісто кефіром до консистенції рідкої сметани, ретельно вимішуючи, щоб не було грудок. Накрийте миску з тестом і дайте йому постояти мінімум 20 хв. Крок 3
Для колесо до воза наріжте цибулю дуже тонкими четвертинками кілець, а сало – кубиками по 10-12 мм. Викладіть сало на холодну сковороду і поставте на среднеслабий вогонь. Крок 4
витоплювати сало, помішуючи, поки не вийдуть засмажені золотисто-коричневі шкварки. Вийміть їх шумівкою і злийте жир в мисочку, залишивши в сковороді приблизно 2 ст. л. Крок 5
Покладіть в сковороду цибулю, перемішайте і обсмажуйте на середньому вогні до золотисто-коричневого кольору, помішуючи, приблизно 12 хв. Викладіть смажену цибулю до шкварками, перемішайте і посоліть. Крок 6
На добре розігріту і змащену розтопленим жиром з мисочки сковороду викладіть приблизно 1,5 ч. л. готового колесо до воза, залийте млинцевим тестом і смажте млинці як зазвичай.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!