ТЕПЛА салат з квасолею І СВИНИНОЮ

ТЕПЛА салат з квасолею І СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • печериці – 200 г
  • качан салату-латуку – 1 шт.
  • рослинне масло для обсмажування
  • сіль, перець
  • насіння кунжуту – 0,5 склянки
  • великий зубчик часнику – 1 шт.
  • свиняча вирізка – 400 г
  • свіжозамороженої зелена квасоля – 400 г
  • помідори черрі – 8 шт.

Для заправки:

  • цукор – 0,5 ч. л.
  • кунжутне масло – 2 ст. л.
  • білий винний оцет – 1 ст. л.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ТЕПЛА салат з квасолею І СВИНИНОЮ

Квасоля заздалегідь розморозити: покласти в друшляк, поставити його на миску і помістити на верхню полицю холодильника. Закип'ятити велику кількість підсоленої води, покласти квасолю і знову довести до кипіння. Відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Помістити у велику миску і залишити в теплому місці. Крок 2

ТЕПЛА салат з квасолею І СВИНИНОЮ

Свинину вимити, нарізати смужками довжиною 3,5 см і шириною 1,5 см. Приправити сіллю і перцем. Половину насіння кунжуту пересипати на плоске блюдо, обваляти в них шматочки м'яса і обсмажити, по 3 хв. з кожного боку. Перекласти в миску з квасолею, накрити. Крок 3

ТЕПЛА салат з квасолею І СВИНИНОЮ

Печериці вимити, обсушити, нарізати тонкими пластинами і обсмажити в тій же сковороді, де смажилася свинина, 6-7 хв. Додати до м'яса і квасолі, перемішати. Крок 4

ТЕПЛА салат з квасолею І СВИНИНОЮ

Помідори черрі і салат вимити. Помідори розрізати навпіл, салат розібрати на листя і крупно їх нарвати. Крок 5

ТЕПЛА салат з квасолею І СВИНИНОЮ

Збити кунжутне масло з оцтом, цукром і сіллю. Крок 6

ТЕПЛА салат з квасолею І СВИНИНОЮ

Часник очистити, розрізати навпіл і натерти їм чисту сковороду. Обсмажити на ній залишився кунжут, постійно помішуючи, 1 хв. У салатницю викласти листя латуку, скропити невеликою кількістю приготовленої заправки. Зверху покласти квасолю з м'ясом і грибами і помідори. Полити заправкою і посипати обсмаженою кунжутом.

0/5 (0 Reviews)