Старовинний британський фаст-фуд, прабатько всіх можливих хот-догів та інших сосисок в тісті. У фарш йде свинина, копченості та обов'язково & laquo; чорний пудинг & raquo ;. Але якщо ви не в Англії & ndash; його можна замінити кров'яною ковбасою з ринку.
Інгредієнти
- 500 г готового листкового дріжджового тіста
- 1 жовток
- 3 ст. л. чорного кунжуту
- гірчиця і томатний соус для подачі
Для начинки:
- 250 г м'якоті свинячої грудинки
- 250 г м'якоті свинячий шиї
- 50 г бекону холодного копчення
- 50 г копченого сала
- 125 г кров'яної ковбаси
- 70 г мозку з яловичих кісток
- щіпка мускатного горіха
- щіпка меленого шавлії
- щіпка майорану
- сіль, чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Всю свинину, сало, бекон наріжте і пропустіть через м'ясорубку. Додайте вийняту з оболонки кров'яну ковбасу, кістковий мозок і спеції. Вимішайте фарш. Викладіть в миску, обомніте, щоб випустити повітря, накрийте плівкою і приберіть в холодильник на 1-2 ч. Крок 2 Тісто розкачати до товщини 5 мм і виріжте з нього прямокутники 15 х 5 см. Крок 3 Уздовж довгої сторони прямокутника з тіста викладіть смужкою начинку і скачайте тісто в рол. Так само скрутіть інші роли. Змастіть їх жовтком, присипте кунжутом. Крок 4 Викладіть роли на змащений вершковим маслом деко і випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 20-25 хв. Подавайте з гірчицею і будь-яким томатним соусом. До речіРецепт надано Андрієм Шашкова, шеф-кухарем ресторану Robert Burns.
Андрій Шашков : & laquo; З ідеєю відкрити в Москві & laquo; паб, як в Британії & raquo; я носився давно. Але мені говорили: & laquo; Слухай, ніхто такого є у нас не буде & raquo ;. Репутація у британській кухні в Москві зіпсована: ті підробки, які були, швидко скотилися до крилець-барбекю. Що для мене паб? Це, перш за все, справжній Касково ель (його, до речі, привезти сюди зовсім не просто) і кухня, яка навколо нього закручена. Я кілька разів їздив по Британії, щоб освоїти її прийомчики & ndash; з усіма її пирогами, Грейв і Хаггіс. І спробував зробити меню максимально близько до правди, але смачніше & raquo;.
Андрій Шашков
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!