АНГЛІЙСЬКА РОЛЛ СО СВИНИНОЮ

Старовинний британський фаст-фуд, прабатько всіх можливих хот-догів та інших сосисок в тісті. У фарш йде свинина, копченості та обов'язково & laquo; чорний пудинг & raquo ;. Але якщо ви не в Англії & ndash; його можна замінити кров'яною ковбасою з ринку.

Інгредієнти

  • 500 г готового листкового дріжджового тіста
  • 1 жовток
  • 3 ст. л. чорного кунжуту
  • гірчиця і томатний соус для подачі

Для начинки:

  • 250 г м'якоті свинячої грудинки
  • 250 г м'якоті свинячий шиї
  • 50 г бекону холодного копчення
  • 50 г копченого сала
  • 125 г кров'яної ковбаси
  • 70 г мозку з яловичих кісток
  • щіпка мускатного горіха
  • щіпка меленого шавлії
  • щіпка майорану
  • сіль, чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Всю свинину, сало, бекон наріжте і пропустіть через м'ясорубку. Додайте вийняту з оболонки кров'яну ковбасу, кістковий мозок і спеції. Вимішайте фарш. Викладіть в миску, обомніте, щоб випустити повітря, накрийте плівкою і приберіть в холодильник на 1-2 ч. Крок 2 Тісто розкачати до товщини 5 мм і виріжте з нього прямокутники 15 х 5 см. Крок 3 Уздовж довгої сторони прямокутника з тіста викладіть смужкою начинку і скачайте тісто в рол. Так само скрутіть інші роли. Змастіть їх жовтком, присипте кунжутом. Крок 4 Викладіть роли на змащений вершковим маслом деко і випікайте в розігрітій до 180 ° С духовці 20-25 хв. Подавайте з гірчицею і будь-яким томатним соусом. До речі

Рецепт надано Андрієм Шашкова, шеф-кухарем ресторану Robert Burns.

Андрій Шашков : & laquo; З ідеєю відкрити в Москві & laquo; паб, як в Британії & raquo; я носився давно. Але мені говорили: & laquo; Слухай, ніхто такого є у нас не буде & raquo ;. Репутація у британській кухні в Москві зіпсована: ті підробки, які були, швидко скотилися до крилець-барбекю. Що для мене паб? Це, перш за все, справжній Касково ель (його, до речі, привезти сюди зовсім не просто) і кухня, яка навколо нього закручена. Я кілька разів їздив по Британії, щоб освоїти її прийомчики & ndash; з усіма її пирогами, Грейв і Хаггіс. І спробував зробити меню максимально близько до правди, але смачніше & raquo;.

Андрій Шашков

0/5 (0 Reviews)