Інгредієнти
- 200 г консервованої червоної квасолі
- 200 г консервованої білої квасолі
- 250 г нежирної буженини
- 2 мариновані огірки
- велика червона цибулина
- 3 стебла зеленої цибулі
- 2 гілочки кінзи
- 1 ч. л. цукру
- 1 ст. л. бальзамічного оцту
- 2 ст. л. оливкового масла
- сіль, перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити і дуже тонко нашаткувати. Помістити в миску. Змішати оцет, масло, цукор, сіль і перець. Залити заправкою цибулю і відставити. Крок 2
З квасолі злити розсіл, викласти її у велику миску. Буженину і огірки нарізати соломкою. Зелень вимити, обсушити. Цибулю нарізати кільцями, з кінзи зняти листочки. Крок 3
Додати до квасолі буженину, огірки і зелень, перемішати. Додати цибулю з заправкою і ще раз обережно перемішати. Перекласти в салатницю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!