СВЯТКОВИЙ Террін

Зробіть цей прекрасний террин головним блюдом вашого закусочної столу. Для цього достатньо просто викласти його на красиве блюдо і прикрасити. Наповнене ароматами, він нікого не залишить байдужим.

СВЯТКОВИЙ Террін

 СВЯТКОВИЙ Террін

Інгредієнти

  • 30 тонких скибочок бекону
  • 800 г свинячої шийки
  • 800 г філе курячої грудки
  • 125 мл коньяку
  • 3 яйця
  • 1/2 склянки фісташок
  • 1/2 склянки в'яленої журавлини
  • 20 гілочок чебрецю
  • 3 гілочки петрушки
  • 3 зубчики часнику
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВЯТКОВИЙ Террін

Наріжте куряче філе і поверніть в м'ясорубці з дрібною гратами. Свинину проверніть через велику решітку. Крок 2

СВЯТКОВИЙ Террін

Злегка збийте яйця. Очистіть і подрібніть часник. Дрібно порубати листя петрушки. Відокремте листочки чебрецю від гілочок. Крок 3

СВЯТКОВИЙ Террін

Покладіть всі інгредієнти терріна у велику миску, додайте багато чорного перцю і приблизно 2 ч. л. солі і добре перемішайте. Крок 4

СВЯТКОВИЙ Террін

Розігрійте духовку до 180 ° C. Злегка змастіть оливковою олією форму для Террін. Викладіть форму беконом так, щоб кінці звисали, ними ви потім накриє террин зверху. Крок 5

СВЯТКОВИЙ Террін

Викладіть фарш в форму , розрівняйте і добре ущільните. Накрийте беконом. Крок 6

СВЯТКОВИЙ Террін

Накрийте террин фольгою і щільно подверніте краю. Поставте форму з терріном в глибоке деко або форму більшого розміру. Влийте гарячу воду, щоб вона доходила до середини форми з терріном. Поставте в духовку і запікайте 1,5 ч. За 10 хв. до закінчення приготування зніміть фольгу. Крок 7 Остудіть террин. Накрийте харчової плівкою або фольгою, покладіть дошку і поставте вантаж. Приберіть в холодильник мінімум на 8 год. Крок 8 Акуратно витягніть террин з форми і наріжте скибочками. До речі

Якщо вам не дуже до душі поєднання солодкого і солоного, просто замініть сушену журавлину смаженими грибами або шматочками шинки.

0/5 (0 Reviews)