Зробіть цей прекрасний террин головним блюдом вашого закусочної столу. Для цього достатньо просто викласти його на красиве блюдо і прикрасити. Наповнене ароматами, він нікого не залишить байдужим.
Інгредієнти
- 30 тонких скибочок бекону
- 800 г свинячої шийки
- 800 г філе курячої грудки
- 125 мл коньяку
- 3 яйця
- 1/2 склянки фісташок
- 1/2 склянки в'яленої журавлини
- 20 гілочок чебрецю
- 3 гілочки петрушки
- 3 зубчики часнику
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Наріжте куряче філе і поверніть в м'ясорубці з дрібною гратами. Свинину проверніть через велику решітку. Крок 2
Злегка збийте яйця. Очистіть і подрібніть часник. Дрібно порубати листя петрушки. Відокремте листочки чебрецю від гілочок. Крок 3
Покладіть всі інгредієнти терріна у велику миску, додайте багато чорного перцю і приблизно 2 ч. л. солі і добре перемішайте. Крок 4
Розігрійте духовку до 180 ° C. Злегка змастіть оливковою олією форму для Террін. Викладіть форму беконом так, щоб кінці звисали, ними ви потім накриє террин зверху. Крок 5
Викладіть фарш в форму , розрівняйте і добре ущільните. Накрийте беконом. Крок 6
Накрийте террин фольгою і щільно подверніте краю. Поставте форму з терріном в глибоке деко або форму більшого розміру. Влийте гарячу воду, щоб вона доходила до середини форми з терріном. Поставте в духовку і запікайте 1,5 ч. За 10 хв. до закінчення приготування зніміть фольгу. Крок 7 Остудіть террин. Накрийте харчової плівкою або фольгою, покладіть дошку і поставте вантаж. Приберіть в холодильник мінімум на 8 год. Крок 8 Акуратно витягніть террин з форми і наріжте скибочками. До речі
Якщо вам не дуже до душі поєднання солодкого і солоного, просто замініть сушену журавлину смаженими грибами або шматочками шинки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!