Спробуйте це тане в роті м'ясо з хрусткою скоринкою. Ніжне поєднання свинини з яблуками і цибулею!
Зимова їжа x Інгредієнти
- свинина – 1,5 кг
- яблука – 3 шт.
- цибуля ріпчаста – 3 шт.
- сік яблучний – 1 л
- бульйон м'ясний – 250 мл
- чебрець – 3 гілочки
- лавровий лист – 4 шт.
- оливкова олія – 2 ст. л.
- сіль, перець – за смаком
Покроковий рецепт приготування
крок 1 Вимити і обсушити м'ясо, натерти його сіллю і перцем. Зробити неглибокі косі надрізи. Крок 2 Яблука і цибулю очистити і нарізати восьмушки. Крок 3
Обсмажити м'ясо до золотистого кольору, викласти в форму для запікання, додати яблука, цибуля, чебрець і лавровий лист. Влити сік і бульйон, готувати в формі, закритою кришкою (або фольгою) при 160 градусах 2,5 години. Потім зняти кришку і готувати ще 30 хвилин при 180 градусах. Рідину, що утворилася уварити до загустіння. Крок 4
Подати м'ясо з цибулею і яблуками, полив соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!