СВИНИНА соковиті по-німецьки

Спробуйте це тане в роті м'ясо з хрусткою скоринкою. Ніжне поєднання свинини з яблуками і цибулею!

СВИНИНА соковиті по-німецьки

СВИНИНА соковиті по-німецьки

Зимова їжа x Інгредієнти

  • свинина – 1,5 кг
  • яблука – 3 шт.
  • цибуля ріпчаста – 3 шт.
  • сік яблучний – 1 л
  • бульйон м'ясний – 250 мл
  • чебрець – 3 гілочки
  • лавровий лист – 4 шт.
  • оливкова олія – ​​2 ст. л.
  • сіль, перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

крок 1 Вимити і обсушити м'ясо, натерти його сіллю і перцем. Зробити неглибокі косі надрізи. Крок 2 Яблука і цибулю очистити і нарізати восьмушки. Крок 3

СВИНИНА соковиті по-німецьки

Обсмажити м'ясо до золотистого кольору, викласти в форму для запікання, додати яблука, цибуля, чебрець і лавровий лист. Влити сік і бульйон, готувати в формі, закритою кришкою (або фольгою) при 160 градусах 2,5 години. Потім зняти кришку і готувати ще 30 хвилин при 180 градусах. Рідину, що утворилася уварити до загустіння. Крок 4

СВИНИНА соковиті по-німецьки

Подати м'ясо з цибулею і яблуками, полив соусом.

0/5 (0 Reviews)