CВІНАЯ рульку, тушкована в ПИВО, С ЧЕРВОНОЇ КАПУСТОЮ

Свинячу рульку в пиві з тушкованої & nbsp; капустою дуже люблять німці. У Німеччині це блюдо називається айсбан і готується з білої капустою, яку ми замінили на червоно. Повний бульйон, в якому перебували рульки, можна заморозити і використовувати як основу для соусів і супів.

Інгредієнти

  • 2 свинячі рульки
  • 700 мл світлого пива
  • 2-3 середніх помідора
  • 2 середні цибулини
  • 1 середня морквина
  • 2 черешки селери
  • 4 гілочки чебрецю
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • 4 ст. л. борошна
  • 2 ст. л. гірчиці
  • рослинне масло
  • сіль, мелений чорний перець

для гарніру:

  • 1 невеликий качан червоної капусти
  • 2 зелені яблука
  • 300 мл світлого пива
  • 1-2 ст. л. цукру
  • 2 бутони гвоздики
  • 1 лавровий лист
  • 1 паличка кориці
  • сіль, чорний перець горошком

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Свинячі рульки щедро посоліть, поперчіть, обваляйте в борошні й обсмажте в сильно розігрітій сковороді на рослинному маслі з усіх боків до золотистого кольору. Крок 2 Цибулю, моркву і селеру наріжте великими кубиками і обсмажують в глибокому сотейнику на рослинному маслі разом з чебрецем, 5-7 хв. Додайте рубані помідори, томатну пасту і смажте, помішуючи, 2-3 хв. Крок 3 Влийте пиво і 2 л води, додайте гірчицю, посоліть, поперчіть, на сильному вогні доведіть до кипіння. Помістіть в соус рульки, вони повинні бути повністю покриті рідиною, якщо немає – долийте води. Зменшіть вогонь до мінімуму і тушкуйте м'ясо 2-2,5 ч, накривши кришкою. М'ясо повинно легко протикати шпажкою. Зніміть з вогню і відставте настоятися на 8-12 год. Крок 4 Для гарніру нашинкуйтекапусту, яблуко наріжте дрібними кубиками, змішайте все в глибокій каструлі. Додайте цукор, пиво, спеції і тушкуйте на середньому вогні, періодично помішуючи, 40-50 хв. Подавайте рульку з тушкованою капустою.

0/5 (0 Reviews)