Пропонуємо & nbsp; вам ще пісний рецепт з гречкою. Втім, таке смачне і корисне блюдо заслуговує появи & nbsp; на вашому столі не тільки під час Посту.
Інгредієнти
- 250-270 г борошна
- 500 мл мінеральної води з газом
- сіль дрібна морська
- масло рослинне – для обсмажування
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 4 ч. л. цукру
Для начинки
- Гречка – 250 г
- 200 г питної води
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 100 г печериць у власному соку
- масло рослинне рафіноване
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Борошно просіяти з сіллю. Додати цукор. Поступово вливаючи воду, замісити тісто такої ж консистенції, як сметана. Накрити миску з тестом плівкою і залишити в теплому місці на 40 хв. Крок 2
Розігріти сковороду. Додати трохи рослинного масла. Вилити 1 ополоник тесту. Зробити сковородою круговий рух, щоб тісто рівномірно розтеклося по всій поверхні. Смажити 1,5 хв. Крок 3 Лопаткою перевернути млинець на іншу сторону і смажити ще 1 хв. Перекласти млинець на блюдо. Також посмажити інші млинці. Крок 4 Гречку перебрати, промити і обсмажити на сухій розжареній сковороді до золотистого кольору. У каструлі закип'ятити воду, додати трохи солі і рослинне масло. Всипати гречку. Довести до кипіння. Шумівкою зняти піну, зменшити вогонь і варити, поки не вбереться вся вода. Крок 5
Цибулю нарізати кубиками й обсмажити до золотистого кольору. У мисці змішати гречку з цибулею і грибами. При необхідності посолити. Крок 6
На кожен млинець покласти по 1,5 – 2 ст. л. начинки. Згорнути млинці конвертиками. Крок 7
Розігріти в сковороді рослинне масло. Викладати по 4 – 5 млинчика гладкою стороною вгору і смажити 1,5 хв., Потім перевернути і смажити ще 1,5 & nbsp; хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!