Свиняча рулька до пива

Інгредієнти

  • рулька свиняча – 2 шт

Для маринаду:

  • кмин – 1/3 ч. л.
  • чебрець – 1/3 ч. л.
  • пиво світле – 2 л
  • часник – 3 – 4 зубчка
  • лист лавровий – 3-4 шт
  • майоран – 1/3 ч. Л.
  • сіль, перець
  • чорний перець (горошини)
  • орегано – 1/3 ч. л.
  • розмарин – на кінчику ножа
  • цибуля ріпчаста – 2 шт
  • гірчиця – 2 ч. Л.

Покроковий рецепт приготування

Рульку помити і замочити в холодній воді на ніч. Злити воду, якщо необхідно почистити. Залити пивом, додати всі спеції: чебрець, орегано, кмин, майоран, розмарин, перець, цибулю – нарізаний півкільцями, часник – нарізаний крупно, сіль. Залишити маринуватися в пиві на добу в холодному місці. Через добу поставити варитися рульку прямо в маринаді. Варити години 3-4 на дуже повільному вогні до м’якого стану. У процесі варіння у міру википання рідини я доливала потроху окріп. Відварну рульку нашпигувати часником, змастити гірчицею і полити пивом. Запікати в духовці приблизно 1-1,5 години, при цьому, не забуваючи поливати періодично пивом. Подавати з тушкованою капустою (в ідеалі звичайно з квашеної, але зараз ще не сезон такий капусти, тому подавала зі свіжої) ну і звичайно з пивом.

0/5 (0 Reviews)