Свинячі реберця БАРБЕКЮ

Барбекю неможливо уявити без соєвого соусу & ndash; він входить в більшість маринадів і соусів для приготування м'яса, риби і овочів на відкритому вогні.

 свинячі реберця БАРБЕКЮ

Конкурс рецептів Зимові задоволення з Kikkoman x Інгредієнти

  • кетчуп – 100 мл
  • гірчиця – 2 ст. л.
  • цукор коричневий – 2 ст. л.
  • перець чорний мелений – за смаком
  • Синіна (ребра) – 1,5 кг
  • соус соєвий – 150 мл

Покроковий рецепт приготування

Свинячі ребра витримати протягом 3-4 годин при кімнатній температурі в тузлуке, тобто у воді з сіллю, з додаванням лаврового листа, кропу, петрушки і декількох видів перцю горошком (чорного, білого, запашного). Для маринаду змішати соєвий соус, кетчуп і вустерский соус (в пропорції 1: 0,5: 0,5), додати лимонний сік, гірчицю, цукор і мелений перець за смаком, залити сумішшю ребра, розрубані на декілька не дуже великих шматків, і залишити маринуватися на 10-12 годин. Свинячі ребра обсмажувати на барбекю на малому вогні (вугілля зрушені в бік) до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким і не буде легко відділятися від кістки. Ребра треба частіше перевертати і змащувати маринадом. Господині на замітку

Барбекю неможливо уявити без соєвого соусу & ndash; він входить в більшість маринадів і соусів для приготування м'яса, риби і овочів на відкритому вогні.

0/5 (0 Reviews)