Барбекю неможливо уявити без соєвого соусу & ndash; він входить в більшість маринадів і соусів для приготування м'яса, риби і овочів на відкритому вогні.
Конкурс рецептів Зимові задоволення з Kikkoman x Інгредієнти
- кетчуп – 100 мл
- гірчиця – 2 ст. л.
- цукор коричневий – 2 ст. л.
- перець чорний мелений – за смаком
- Синіна (ребра) – 1,5 кг
- соус соєвий – 150 мл
Покроковий рецепт приготування
Свинячі ребра витримати протягом 3-4 годин при кімнатній температурі в тузлуке, тобто у воді з сіллю, з додаванням лаврового листа, кропу, петрушки і декількох видів перцю горошком (чорного, білого, запашного). Для маринаду змішати соєвий соус, кетчуп і вустерский соус (в пропорції 1: 0,5: 0,5), додати лимонний сік, гірчицю, цукор і мелений перець за смаком, залити сумішшю ребра, розрубані на декілька не дуже великих шматків, і залишити маринуватися на 10-12 годин. Свинячі ребра обсмажувати на барбекю на малому вогні (вугілля зрушені в бік) до тих пір, поки м'ясо не стане м'яким і не буде легко відділятися від кістки. Ребра треба частіше перевертати і змащувати маринадом. Господині на замітку
Барбекю неможливо уявити без соєвого соусу & ndash; він входить в більшість маринадів і соусів для приготування м'яса, риби і овочів на відкритому вогні.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!