Свинячі РЕБРА в соусі SWEET CHILI

Соус Sweet chill, в якому готуються свинячі ребра & nbsp; – це відомий любителям азіатської кухні тайський соус, гострий і одночасно солодкий на смак. Такий соус підійде & nbsp; практично до будь-якого м'яса або риби.

Інгредієнти

  • свинячі ребра – 4 кг
  • соус sweet chili – 1 л
  • пиво – 3 л
  • вода – 1 л
  • перець чорний, горошок – 50 г
  • розмарин – 10 г
  • сіль – 100 г
  • картоф ялина по-селянськи і соус блю чіз для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Ребра зачистити від зайвого жиру. Крок 2 В каструлю налити воду, пиво, додати сіль, перець і розмарин. Варити ребра в повному бульйоні до розм'якшення м'яса, приблизно 40 хвилин. Потім зняти з вогню і охолодити. Крок 3 Далі обсмажити реберця в соусі світ чилі до золотистої скоринки. Подавати з картоплею по-селянськи і соусом блю чіз. До речі

Рецепт надано Іриною Шваб, шеф-кухарем ресторану Lumberjac.

0/5 (0 Reviews)