Соус Sweet chill, в якому готуються свинячі ребра & nbsp; – це відомий любителям азіатської кухні тайський соус, гострий і одночасно солодкий на смак. Такий соус підійде & nbsp; практично до будь-якого м'яса або риби.
Інгредієнти
- свинячі ребра – 4 кг
- соус sweet chili – 1 л
- пиво – 3 л
- вода – 1 л
- перець чорний, горошок – 50 г
- розмарин – 10 г
- сіль – 100 г
- картоф ялина по-селянськи і соус блю чіз для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Ребра зачистити від зайвого жиру. Крок 2 В каструлю налити воду, пиво, додати сіль, перець і розмарин. Варити ребра в повному бульйоні до розм'якшення м'яса, приблизно 40 хвилин. Потім зняти з вогню і охолодити. Крок 3 Далі обсмажити реберця в соусі світ чилі до золотистої скоринки. Подавати з картоплею по-селянськи і соусом блю чіз. До речі
Рецепт надано Іриною Шваб, шеф-кухарем ресторану Lumberjac.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!