банкетний АССОРТИ

Такі рулети готуються з трьох видів м'яса – яловичини, свинини і курятини. Асорті з рулетів потрібно подавати на красивою тарілці. Можна прикрасити блюдо свіжими овочами і гілочками зелені.

Банкетний АССОРТИ

Інгредієнти

  • молоко – 50 мл
  • сіль – за смаком
  • яловичина – 300 г
  • нарізаний кріп – 1 ст. л.
  • свинина (шийна частина) – 150 г
  • курка (грудка) – 150 г
  • морська капуста – 100 г
  • яйце (жовток) – 4 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • морква середнього розміру – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

банкетний АССОРТИ

Приготувати рулет з морською капустою. Яловичину і свинину вимити, обсушити. Яловичину розрізати на 2 шматки. Зробити на м'ясі поперечні надрізи, накрити харчовою плівкою і добре відбити в тонкі пласти. Натерти сіллю і перцем. Один шматок яловичини відкласти. Крок 2

Банкетний АССОРТИ

Яйця збити з молоком і сіллю, вилити на велику сковороду з розігрітим маслом і готувати 6-7 хв. Дати охолонути. Крок 3

Банкетний АССОРТИ

Укласти шарами пласт зі свинини, пласт з яловичини, яєчний млинець і морську капусту. Крок 4

Банкетний АССОРТИ

Загорнути м'ясо з начинкою в рулет і перев'язати шпагатом. Крок 5

Банкетний АССОРТИ

Для рулету з морквою курячу грудку накрити плівкою і відбити, приправити сіллю і перцем. Жовтки розтерти до білого кольору і змішати з кропом. Моркву відварити до напівготовності, очистити і нарізати тонкими скибочками. Крок 6

Банкетний АССОРТИ

На шматок відкладеної яловичини помістити курячу грудку, рясно змащуючи м'ясо жовткова масою. Зверху розкласти моркву. Загорнути рулетом і перев'язати шпагатом. Готувати рулети на паровій бані 45-50 хв., До м'якості м'яса. Перед подачею на стіл нарізати скибочками і подати на Блюда.

0/5 (0 Reviews)