Такі рулети готуються з трьох видів м'яса – яловичини, свинини і курятини. Асорті з рулетів потрібно подавати на красивою тарілці. Можна прикрасити блюдо свіжими овочами і гілочками зелені.
Інгредієнти
- молоко – 50 мл
- сіль – за смаком
- яловичина – 300 г
- нарізаний кріп – 1 ст. л.
- свинина (шийна частина) – 150 г
- курка (грудка) – 150 г
- морська капуста – 100 г
- яйце (жовток) – 4 шт.
- яйце – 2 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- морква середнього розміру – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати рулет з морською капустою. Яловичину і свинину вимити, обсушити. Яловичину розрізати на 2 шматки. Зробити на м'ясі поперечні надрізи, накрити харчовою плівкою і добре відбити в тонкі пласти. Натерти сіллю і перцем. Один шматок яловичини відкласти. Крок 2
Яйця збити з молоком і сіллю, вилити на велику сковороду з розігрітим маслом і готувати 6-7 хв. Дати охолонути. Крок 3
Укласти шарами пласт зі свинини, пласт з яловичини, яєчний млинець і морську капусту. Крок 4
Загорнути м'ясо з начинкою в рулет і перев'язати шпагатом. Крок 5
Для рулету з морквою курячу грудку накрити плівкою і відбити, приправити сіллю і перцем. Жовтки розтерти до білого кольору і змішати з кропом. Моркву відварити до напівготовності, очистити і нарізати тонкими скибочками. Крок 6
На шматок відкладеної яловичини помістити курячу грудку, рясно змащуючи м'ясо жовткова масою. Зверху розкласти моркву. Загорнути рулетом і перев'язати шпагатом. Готувати рулети на паровій бані 45-50 хв., До м'якості м'яса. Перед подачею на стіл нарізати скибочками і подати на Блюда.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!