Як показує кулінарний досвід людства, загорнути можна будь-що і будь-що. Вибір начинки для рулету залежить лише від вашої фантазії.
>
ІНГРЕДІЄНТИ
>
ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Червоний перець запекти під грилем, поки шкірка не почорніє, покласти для охолодження на 20 хв. у поліетиленовий пакет, очистити від шкірки та насіння, розрізати навпіл. М'ясо відбити, натерти сіллю, перцем, коріандром та імбиром. Покласти на кожен шматок половинкою червоного перцю. Зверху викласти цибулю-порей та моркву, нарізані довгими брусочками. Згорнути кожен шматок у рулет і закріпити нитками чи дерев'яними шпажками. У глибоку сковороду налити олію та обсмажити рулети з усіх боків до золотистого кольору. Влити в сковороду бульйон, соєвий та кисло-солодкий соус, додати нарізану тонкими смужками курагу. Довести до кипіння, перемішати та гасити на середньому вогні під кришкою 20 хв.
>
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!