Свинячі рулети по-азійському

Як показує кулінарний досвід людства, загорнути можна будь-що і будь-що. Вибір начинки для рулету залежить лише від вашої фантазії.

СВИНІ РУЛЕТИ ПО-АЗІАТСЬКОЮ

>

СВИНІ РУЛЕТИ ПО-АЗІАТСЬКОЮ 5 ст. л. соєвого соусу

  • 3 червоні болгарські перці
  • олія рослинна
  • 1,5 склянки м'ясного бульйону
  • 20 г кореня свіжого імбиру
  • 1 год л. меленого коріандру
  • сіль та білий перець на смак
  • 10 шт. кураги
  • 3 луки-пореї (тільки біла частина)
  • 1 велика морква
  • >

  • 0,5 склянки кисло-солодкого китайського соусу
  • 6 свинячих шницелей
  • СВИНІ РУЛЕТИ ПО-АЗІАТСЬКОЮ

    ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

    Червоний перець запекти під грилем, поки шкірка не почорніє, покласти для охолодження на 20 хв. у поліетиленовий пакет, очистити від шкірки та насіння, розрізати навпіл. М'ясо відбити, натерти сіллю, перцем, коріандром та імбиром. Покласти на кожен шматок половинкою червоного перцю. Зверху викласти цибулю-порей та моркву, нарізані довгими брусочками. Згорнути кожен шматок у рулет і закріпити нитками чи дерев'яними шпажками. У глибоку сковороду налити олію та обсмажити рулети з усіх боків до золотистого кольору. Влити в сковороду бульйон, соєвий та кисло-солодкий соус, додати нарізану тонкими смужками курагу. Довести до кипіння, перемішати та гасити на середньому вогні під кришкою 20 хв.

    СВИНІ РУЛЕТИ ПО-АЗІАТСЬКОЮ

    >

    0/5 (0 Reviews)