Так уже вийшло, що смак ялівцю знайомий нам насамперед із міцних напоїв. А спробуйте взяти його ягоди – свіжі чи сушені, розім'яті чи цілі – і приправити ними м'ясо чи навіть фруктовий торт. Адже також непогано буде!
ІНГРЕДІЄНТИ
- 2–3 гілочки розмарину
- сіль
- 4 свинячі ескалопа (по 125–150 г)
- 30 г сушених білих грибів
- часник – 3 зубчики
- 10 ялівцевих ягід
- олія оливкова – 2 ст.л.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!