СВІНІНА З "МАРСАЛОЙ" І ялівцем.

Так уже вийшло, що смак ялівцю знайомий нам насамперед із міцних напоїв. А спробуйте взяти його ягоди – свіжі чи сушені, розім'яті чи цілі – і приправити ними м'ясо чи навіть фруктовий торт. Адже також непогано буде!

СВІНІНА З "МАРСАЛОЙ& ; І ялівцем

СВІНІНА З "МАРСАЛОЙ" І ялівцем

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 2–3 гілочки розмарину
  • сіль
  • 4 свинячі ескалопа (по 125–150 г)
  • 30 г сушених білих грибів
  • часник – 3 зубчики
  • 10 ялівцевих ягід
  • олія оливкова – 2 ст.л.

СВІНІНА З "МАРСАЛОЮ" Гриби помістити в миску, залити гарячою водою, дати постояти. М'ясо змастити 1 ч. л. оцту, приправити сіллю та перцем. Часник очистити, крупно порубати. У сковороді розігріти олію, обсмажити свинину на сильному вогні; коли підрум'яниться, перевернути і смажити ще 1 хв. Влити вино, додати|добавляти| розмарин, гриби, 4 ст. л. грибного відвару, часник, роздавлені ягоди ялівцю і бальзамічний оцет, що залишився. Гасити на слабкому вогні 5 хв. Злегка приправити та негайно подавати. Як гарнір можна подати консервовану міні-кукурудзу, мариновану перлинну цибулю, відварені овочі – цвітну капусту, кольрабі, броколі. 

<p data-lazy-src=

0/5 (0 Reviews)