Свинина з рисом і ананасом по-індійськи

Рис басмати і сам собою дуже ароматний. А якщо додати в нього прянощі і ананас, ваша страва придбає особливий насичений смак.

Свинина з рисом і ананасом ІНДІЙСЬКО

СВІНІНА З РИСОМ І АНАНАСОМ ПО-ІНДІЙСЬКОЮ

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 20 г вершкового масла
  • 2 бруньки гвоздики
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • цукор
  • 1 ст. л. ананасового соку
  • по 1 щіпці меленої кориці, коріандру та кардамону
  • 100 г ананасу
  • 120 г рису “басматі”
  • 300 г нежирної свинини

СВІНІНА З РИСОМ І АНАНАСОМ ПО-ІНДІЙСЬКО

ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

М'ясо нарізати шматочками. У сковороді розтопити олію та обсмажувати м'ясо 3–4 хв. Цибулю очистити, дрібно нарубати. Додати до м'яса разом із коріандром та гвоздикою. Помішуючи, смажити 10-15 хв. Потім влити третину склянки води та гасити до м'якості м'яса. Рис відварити у підсоленій воді, перемішати з половиною порізаного скибочками ананаса. М'ясо із соусом викласти у форму для запікання, зверху покрити рисом із ананасом. Посипати корицею та кардамоном, злегка збризкати водою. скибочки ананасу, Що Залишилися, змішати з ананасовим соком, цукром і злегка підрум'янити на несильному вогні. Цією сумішшю покрити вміст форми, накрити кришкою та запікати 10 хв. у духовці при 170ºС.

Свинина з рисом і ананасом ПО-ІНДІЙСЬКО

0/5 (0 Reviews)