Рис басмати і сам собою дуже ароматний. А якщо додати в нього прянощі і ананас, ваша страва придбає особливий насичений смак.
ІНГРЕДІЄНТИ
- 20 г вершкового масла
- 2 бруньки гвоздики
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- цукор
- 1 ст. л. ананасового соку
- по 1 щіпці меленої кориці, коріандру та кардамону
- 100 г ананасу
- 120 г рису “басматі”
- 300 г нежирної свинини
ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
М'ясо нарізати шматочками. У сковороді розтопити олію та обсмажувати м'ясо 3–4 хв. Цибулю очистити, дрібно нарубати. Додати до м'яса разом із коріандром та гвоздикою. Помішуючи, смажити 10-15 хв. Потім влити третину склянки води та гасити до м'якості м'яса. Рис відварити у підсоленій воді, перемішати з половиною порізаного скибочками ананаса. М'ясо із соусом викласти у форму для запікання, зверху покрити рисом із ананасом. Посипати корицею та кардамоном, злегка збризкати водою. скибочки ананасу, Що Залишилися, змішати з ананасовим соком, цукром і злегка підрум'янити на несильному вогні. Цією сумішшю покрити вміст форми, накрити кришкою та запікати 10 хв. у духовці при 170ºС.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!