Знаєте, як дослівно перекладається одна з кельтських найменувань раю? Місце, де багато смаженої свинини. Там завжди одна свиня жива, а інша вже смажиться. Як легко здогадатися, у раю несмачним годувати не стануть. А якщо в реальному житті додати до свинини ківі, вийде відмінна компанія, гідна домашнього обіду або вечері – соковита, гармонійна і не банальна.
content/uploads/2022/11/medalony-iz-svininy-s-kivi-221b59d.jpg” alt=”МЕДАЛЬОНИ ІЗ СВИНИНИ З КИВІ” />
ІНГРЕДІЄНТИ
- 4 філе свинини по 150 г
- 3 цибулини шалота
- 5 плодів ківі
- 40 г вершкового масла
- 200 мл вершків жирністю не менше 30%
- сіль, свіжомелений чорний перець
ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Шматки м'яса посолити і поперчити, відкласти. Крок 2 Шалот очистити та порубати. Ківі очистити від шкірки, один нарізати товстими кружальцями, решту – кубиками. Крок 3 У сотейнику розтопити 15 г олії та обсмажувати шалот на слабкому вогні 3 хв. Додати кубики ківі та гасити 15 хв. Крок 4 Олію розтопити в сковороді, обсмажувати свинину на сильному вогні 8 хв. з обох сторін. Крок 5 У сотейник із шалотом та ківі ввести вершки. Готувати, помішуючи, 2 хв, потім збити суміш міксером. Крок 6 Свинячі медальйони викласти на паперовий рушник, обсушити. Викласти на блюдо сервіровки, полити кремом з ківі. Прикрасити кружальцями свіжого ківі, посипати крупним перцем.
< /p>
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!