ІНГРЕДІЄНТИ
- сіль
- вино біле сухе
- 6 дрібних яблук
- гірчиця
- свиняча корейка вагою близько 1 кг
- 3 лаврові листи
- 1 пучок чебрецю
- розмарин
- 1 айва
- мед
- олія оливкова – 2 ст.л.
- з 5–6 реберцями
>
100 г бекону скибочками оцту – 1 ст. л.
ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Глибоко надрізати м'ясо між реберцями, щоб поділити їх. Видалити з ребер залишки м'яса, пошкрябавши їх ножем. У кожен розріз покласти кілька листків чебрецю, по щіпці солі та перцю. Вимити айву, видалити серцевину, нарізати скибочками завтовшки 1 см і вставити в надрізи на м'ясі. Шматок свинини обгорнути смужками бекону, залишивши неприкритими реберця і часточки айви. Підготовлену таким чином до запікання корейку обв'язати ниткою або тонким шпагатом, щоб притиснути щільно смужки бекону до м'яса. Помістити у форму для запікання, змащену олією, покласти в неї розмарин, лавровий лист і гілочку чебрецю і запікати в духовці 10 хв. при 180ºС. Потім полити м'ясо вином, прикрити фольгою і запікати протягом 1 год. Зняти фольгу, додати вимиті дрібні яблука і продовжувати запікати ще 20 хв. Вийняти м'ясо з духовки, викласти на блюдо, обклавши запеченими яблуками. У формі для запікання змішати сік, що залишився, гірчицю, оцет і мед. Проварити 5 хв., доки соус не загусне. Перелити в соусник і подавати разом із запеченою свининою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!