Свиняча корейка з айвою, яблуками і пряними травами

СВИНА КОРЕЙКА З АЙВОЮ, ЯБЛОКАМИ І ПРЯНИМИ ТРАВАМИ

Свиняча корейка з айвою, яблуками та пряними травами

ІНГРЕДІЄНТИ

  • сіль
  • вино біле сухе
  • 6 дрібних яблук
  • гірчиця
  • свиняча корейка вагою близько 1 кг
  • 3 лаврові листи
  • >

  • 1 пучок чебрецю
  • розмарин
  • 100 г бекону скибочками оцту – 1 ст. л.

  • 1 айва
  • мед
  • олія оливкова – 2 ст.л.
  • з 5–6 реберцями

СВИНА КОРЕЙКА З АЙВОЮ, ЯБЛОКАМИ І ПРЯНИМИ ТРАВАМИ

ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Глибоко надрізати м'ясо між реберцями, щоб поділити їх. Видалити з ребер залишки м'яса, пошкрябавши їх ножем. У кожен розріз покласти кілька листків чебрецю, по щіпці солі та перцю. Вимити айву, видалити серцевину, нарізати скибочками завтовшки 1 см і вставити в надрізи на м'ясі. Шматок свинини обгорнути смужками бекону, залишивши неприкритими реберця і часточки айви. Підготовлену таким чином до запікання корейку обв'язати ниткою або тонким шпагатом, щоб притиснути щільно смужки бекону до м'яса. Помістити у форму для запікання, змащену олією, покласти в неї розмарин, лавровий лист і гілочку чебрецю і запікати в духовці 10 хв. при 180ºС. Потім полити м'ясо вином, прикрити фольгою і запікати протягом 1 год. Зняти фольгу, додати вимиті дрібні яблука і продовжувати запікати ще 20 хв. Вийняти м'ясо з духовки, викласти на блюдо, обклавши запеченими яблуками. У формі для запікання змішати сік, що залишився, гірчицю, оцет і мед. Проварити 5 хв., доки соус не загусне. Перелити в соусник і подавати разом із запеченою свининою.

СВИНА КОРЕЙКА З АЙВОЮ, ЯБЛУКАМИ І ПРЯНИМИ ТРАВАМИ

0/5 (0 Reviews)