Соковиті свинячі відбивні з грибною начинкою і ароматний картопля – це смачний, ситний обід або святкову вечерю. Блюдо готується в духовці.
Новий рік з італійським ароматом x Інгредієнти
- свинина (карбонад) – 450 г
- печериці – 150 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- масло оливкове – 100 мл
- сир плавлений (сир для тостів, пластини) – 2 шт.
- перець солодкий – 0,5 шт .
- картопля – 500 г
- часник (зубчики) – 2 шт.
- помідор (великий) – 0,5 шт.
- приправа (1 ч.л.- для свинини, 1 ч.л. – для картоплі) 2 ч.л.
- кріп – 1 пучок
- перець чорний
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину (краще охолоджений карбонат або корейку) нарізати на великі шматки, товщиною в 0,6-0,8 см. Крок 2
Кладемо по черзі пластини м'яса в прозорий пакет і відбиваємо молоточком з двох сторін. Крок 3
Посипаємо свинячі відбивні меленої приправою з двох сторін і скочується в рулет, прибираємо в сторону. У мене приправа з додаванням солі і перцю. Крок 4
Підготуємо овочі для начинки; очищаємо від лушпиння часник (1 зуб) і цибулю (0,5 шт) у помідора видаляємо м'якоть, у перцю насіння. Крок 5
Нарізаємо підготовлені овочі і гриби дрібними кубиками і дрібно рубаємо кріп. Крок 6
На розігрітій оливковій олії (3 ст. Л.) Обсмажуємо цибулю до прозорості. Додаємо гриби і смажимо до напівготовності. Крок 7
Для начинки, змішуємо підготовлені овочі (пресований часник, перець і помідор) з кропом (1/2 частина) і грибами з цибулею (3 ст. л.), солимо і перчимо. Крок 8
На край відбивною кладемо пластину сиру (1/3 частина). Крок 9
Потім кладемо начинку і звертаємо відбивну в рулет. Крок 10
Вийшло 3 рулету. На гарнір приготуємо картоплю. Крок 11
Очищений і порізаний брусочками картопля, викладаємо у форму для запікання. Додаємо порізану півкільцями цибулю (0,5 шт), порубаний кріп (0,5 Пуч.) І часник (1 зуб.), 3 ст. л. рослинного масла, цибулю з грибами і приправу для картоплі (1 ч. л.), солимо і перчимо. Перемішуємо картопля, так, щоб він був покритий маслом. Крок 12
Кладемо м'ясні рулетики на картоплю, і змащуємо верх рулетів оливковою олією. Закриваємо формочку фольгою і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хвилин або до готовності м'яса. Крок 13
Потім перекладаємо готові рулети на блюдо і закриваємо кришкою. Картопля перемішуємо і дожаріваем при t 200 С в духовці до готовності. Крок 14
Свиняча відбивна з начинкою і пряним картоплею готові! Гаряче блюдо можна прикрасити за бажанням тертим або пластинчастим сиром. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!