Чудовий пиріг з вишуканим смаком гідно прикрасить ваш святковий стіл. Гарний як в гарячому, так і в холодному вигляді. Рецепт розрахований на форму діаметром 22 & ndash; 24 см.
Boom святкових рецептів x Інгредієнти
для заливки:
- сметана 250 г
- яйця 2 шт.
- сіль
для начинки:
- шинка 200 г
- сир блакитний 80 г
- волоські горіхи 70 г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
для тіста:
- вершкове масло 50 г
- вода 3 ст.л.
- сіль 0.25 ч.л.
- прованські трави 0.5 ч.л.
- яйця курячі 1 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> борошно 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Готуємо тісто. Нарізане на дрібні шматочки масло перемішати з яйцем (однорідної маси домагатися не треба). Крок 2
Додати воду, потім борошно, сушені трави і сіль, замісити тісто. Крок 3
Тісто тонко розкачати у формі діаметром 22 см, зробити бортики, заготівлю прибрати в холодильник. Крок 4
Готуємо начинку. Горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору, а потім порубати. Крок 5
Велику цибулину нарізати півкільцями і обсмажити на середньому вогні на невеликій кількості рослинного масла до прозорості і золотистого кольору. Шинку нарізати кубиками або невеликими скибочками. Саму шинку можна трохи обсмажити, але можна обійтися і без обсмажування (тут за бажанням). Крок 6
На розкачане тісто викласти обсмажену цибулю, кубики шинки, горіхи і шматочки сиру з блакитною пліснявою (можна також використовувати сир брі). Крок 7
У мисці з'єднати сметану, яйця. Все перемішати. Підсолити за смаком, орієнтуючись на солоність шинки і сиру. Крок 8
Вилити сметанним заливку зверху на начинку. Крок 9
Випікати пиріг в духовці, заздалегідь розігрітій до 180 ° C, близько 30 хвилин, до золотистого кольору, поки пиріг повністю не схопиться. Крок 10
Подавати теплим або холодним. Майте на увазі, що гарячий пиріг буде гірше тримати форму.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!