ПИРІГ З ЛУКОМ, шинкою І БЛАКИТНИМ сиром

Чудовий пиріг з вишуканим смаком гідно прикрасить ваш святковий стіл. Гарний як в гарячому, так і в холодному вигляді. Рецепт розрахований на форму діаметром 22 & ndash; 24 см.

 ПИРІГ З ЛУКОМ, шинкою І БЛАКИТНИМ сиром

Boom святкових рецептів x Інгредієнти

для заливки:

  • сметана 250 г
  • яйця 2 шт.
  • сіль

для начинки:

  • шинка 200 г
  • сир блакитний 80 г
  • волоські горіхи 70 г
  • цибуля ріпчаста 1 шт.

для тіста:

  • вершкове масло 50 г
  • вода 3 ст.л.
  • сіль 0.25 ч.л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> борошно 200 г

  • прованські трави 0.5 ч.л.
  • яйця курячі 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПИРІГ З ЛУКОМ, шинкою І БЛАКИТНИМ сиром

Готуємо тісто. Нарізане на дрібні шматочки масло перемішати з яйцем (однорідної маси домагатися не треба). Крок 2

ПИРІГ З ЛУКОМ, шинкою І БЛАКИТНИМ сиром

Додати воду, потім борошно, сушені трави і сіль, замісити тісто. Крок 3

ПИРІГ З ЛУКОМ , шинкою І БЛАКИТНИМ сиром

Тісто тонко розкачати у формі діаметром 22 см, зробити бортики, заготівлю прибрати в холодильник. Крок 4

ПИРІГ З ЛУКОМ, шинкою І БЛАКИТНИМ сиром

Готуємо начинку. Горіхи обсмажити на сухій сковороді до золотистого кольору, а потім порубати. Крок 5

ПИРІГ З ЛУКОМ , шинкою І БЛАКИТНИМ сиром

Велику цибулину нарізати півкільцями і обсмажити на середньому вогні на невеликій кількості рослинного масла до прозорості і золотистого кольору. Шинку нарізати кубиками або невеликими скибочками. Саму шинку можна трохи обсмажити, але можна обійтися і без обсмажування (тут за бажанням). Крок 6

ПИРІГ З ЛУКОМ , шинкою і БЛАКИТНИМ сиром

На розкачане тісто викласти обсмажену цибулю, кубики шинки, горіхи і шматочки сиру з блакитною пліснявою (можна також використовувати сир брі). Крок 7

ПИРІГ З ЛУКОМ, шинкою І БЛАКИТНИМ сиром

У мисці з'єднати сметану, яйця. Все перемішати. Підсолити за смаком, орієнтуючись на солоність шинки і сиру. Крок 8

ПИРІГ З ЛУКОМ , шинкою І БЛАКИТНИМ сиром

Вилити сметанним заливку зверху на начинку. Крок 9

ПИРІГ З ЛУКОМ , шинкою І БЛАКИТНИМ сиром

Випікати пиріг в духовці, заздалегідь розігрітій до 180 ° C, близько 30 хвилин, до золотистого кольору, поки пиріг повністю не схопиться. Крок 10

ПИРІГ З ЛУКОМ , шинкою І БЛАКИТНИМ сиром

Подавати теплим або холодним. Майте на увазі, що гарячий пиріг буде гірше тримати форму.

0/5 (0 Reviews)