Привіт друзі! Сьогодні будемо готувати дуже смачний паштет але не з курячої печінки, так як ми звикли, а з грудки. Виходить дуже смачно і ситно. Він ідеально підійде на сніданок або перекус! Давайте готувати! & Nbsp;
Інгредієнти
- куряча грудка 2 шт.
- ріпчасту цибулю 2 шт.
- морква 1 шт.
- часник 3 зубки
- арахіс 200 г
- сметана 4 ст.л.
- курячий бульйон 8-10 ст.л.
- сіль, перець за смаком
- рослинне масло трошки для засмажкою
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
насамперед дрібно нарізаємо цибулю і натираємо на крупній тертці моркву. Крок 2
Висипаємо на розігріту сковороду змащену олією і обсмажуємо до золотистого кольору. Крок 3
Далі подрібнюємо в кавомолці арахіс, пропускаємо через прес часник і змішуємо з арахісом Крок 4
Тепер пропускаємо через м'ясорубку попередньо відварену курячу грудку і нашу готову зажарку. Додаємо це все до арахісу і часнику і перемішуємо. Крок 5
Додаємо приблизно 8 столових ложок бульйону з грудки. Солимо, перчимо і перемішуємо. Крок 6
Після цього додаємо 4 столові ложки сметани і знову перемішуємо до однорідності. Якщо паштет виходить густим, додайте ще трошки бульйону. Крок 7
Ну ось наш паштет і готовий! Вийшло дуже смачно, раджу спробувати! Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!