Найпростіше, але при цьому смачне і улюблене блюдо для багатьох & ndash; рагу з капусти з картоплею, в яке можна додати залишки всякого м'яса, завалявся в холодильнику.
Інгредієнти
- 400-500 г капусти
- 4 середні картоплини
- 1 велика цибулина
- 200-300 м'ясних залишків (бекон, варена і копчена ковбаса, сосиски, ковбаски, запечене м'ясо або птах)
- вершкове масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Наріжте капусту секторами 2 см, потім поперек – шматками 2 см. Качан видаліть. Посоліть капусту і перемішайте. Крок 2
Очистіть картопля (молодий можна просто вимити щіткою, не очищаючи) і наріжте середніми шматочками. Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Крок 3
Всі м'ясні залишки наріжте невеликими шматочками. Крок 4
У великій каструлі з товстим дном розтопіть масло, покладіть цибулю (якщо ви використовуєте бекон, його покладіть теж) і обсмажуйте 5 хв. Крок 5
Додайте капусту і картоплю, перемішайте, влийте трохи гарячої води і тушкуйте під кришкою приблизно 20 хв, час від часу перемішуючи. Крок 6
Додайте всі м'ясні залишки, перемішайте і готуйте ще приблизно 7 хв. Подавайте рагу гарячим.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!