РАГУ З КАПУСТИ з картоплею та м'ясна ЗАЛИШКАМИ

Найпростіше, але при цьому смачне і улюблене блюдо для багатьох & ndash; рагу з капусти з картоплею, в яке можна додати залишки всякого м'яса, завалявся в холодильнику.

Інгредієнти

  • 400-500 г капусти
  • 4 середні картоплини
  • 1 велика цибулина
  • 200-300 м'ясних залишків (бекон, варена і копчена ковбаса, сосиски, ковбаски, запечене м'ясо або птах)
  • вершкове масло
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

РАГУ ІЗ капусти з картоплею та м'ясна ЗАЛИШКАМИ

Наріжте капусту секторами 2 см, потім поперек – шматками 2 см. Качан видаліть. Посоліть капусту і перемішайте. Крок 2

РАГУ З КАПУСТИ з картоплею та м'ясна ЗАЛИШКАМИ

Очистіть картопля (молодий можна просто вимити щіткою, не очищаючи) і наріжте середніми шматочками. Очистіть і дрібно наріжте цибулю. Крок 3

РАГУ З КАПУСТИ з картоплею І м'ясні ЗАЛИШКАМИ

Всі м'ясні залишки наріжте невеликими шматочками. Крок 4

РАГУ з КАПУСТИ з картоплею та м'ясна ЗАЛИШКАМИ

У великій каструлі з товстим дном розтопіть масло, покладіть цибулю (якщо ви використовуєте бекон, його покладіть теж) і обсмажуйте 5 хв. Крок 5

Додайте капусту і картоплю, перемішайте, влийте трохи гарячої води і тушкуйте під кришкою приблизно 20 хв, час від часу перемішуючи. Крок 6

РАГУ З КАПУСТИ з картоплею та м'ясна ЗАЛИШКАМИ

Додайте всі м'ясні залишки, перемішайте і готуйте ще приблизно 7 хв. Подавайте рагу гарячим.

0/5 (0 Reviews)