СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткій скоринці

Смачна, соковита і пряна закуска в хрусткій скоринці – це обсмажене соковите м'ясо, а потім запечене з грибами в тесті.

 СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткій скоринці

 СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткій скоринці

 СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткій скоринці

Новий рік з італійським ароматом x Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • цибуля зелена -половина пучка
  • часник (зубчик) – 1 шт.
  • печериці – 150 г
  • помідор – 1 шт.
  • масло оливкове – 3 ст.л.
  • свинина (філе, стейк) – 200 г
  • приправа для м'яса – 0,5 ч.л.
  • масло вершкове – 15 г
  • гірчиця (дижонская) – 3 ст.л.
  • тісто листкове дріжджове (1 пластина) – 250 г
  • борошно пшеничне – 0,5 ст.л.
  • сир плавлений (пластини) – 2 шт.
  • жовток яєчний – 1 шт.
  • перець чорний
  • сіль

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткій скоринці

Підготуємо продукти, очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками: лук, гриби, помідор (без м'якоті) і часник. Дрібно нарізаємо зелену цибулю. Крок 2

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткі корочки

На розігрітій оливковій олії обсмажуємо цибулю і часник до прозорості. Крок 3

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткі корочки

Додаємо гриби, солимо, перчимо і обсмажуємо хвилин 5 або до напівготовності. Крок 4

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткі корочки

Свинячий стейк, товщиною в 0,6-0,8 см, кладемо в прозорий пакет і відбиваємо молоточком з двох сторін. Крок 5

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткі корочки

Посипаємо пластину м'яса приправою, сіллю, перцем і викладаємо шматочки помідора. Додаємо вершкове масло. Закриваємо начинку пластиною м'яса і закріплюємо дерев'яними зубочистками. Змащуємо з усіх боків м'ясний рулет гірчицею. Крок 6

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткій скоринці

На розігрітій оливковій олії обсмажуємо (але не до готовності) рулет з усіх боків до рум'яної скоринки. Зубочистки знімаємо! Крок 7

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткі корочки

Пластину листкового тіста кладемо на пріпиленний борошном стільницю і розгортаємо в 1,5 рази. Проколюємо тісто виделкою. Крок 8

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткі корочки

Кладемо на тісто 2 пластини плавленого сиру. Крок 9

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткі корочки

На сир викладаємо гриби і посипаємо зеленою цибулею. Крок 10

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткі корочки

На цибулю кладемо м'ясну заготівлю і звертаємо пласт тесту в рулет. Крок 11

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткі корочки

Рулет можна прикрасити обрізками тесту. Накриваємо пиріг плівкою і даємо час тесту растояться і збільшиться, хвилин 20-30. Крок 12

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткі корочки

Потім змащуємо пиріг збитим жовтком і випікаємо в розігрітій до t 190 С духовці до готовності. Крок 13

СВИНИНА З ГРИБАМИ В хрусткі корочки

Смачного!

0/5 (0 Reviews)