Свинячі відбивні з начинкою З ПРЯНИХ ТРАВ з горіхами

Хочете пообідати швидко і смачно? Ніжне м'ясо в паніровці з & nbsp; натуральними спеціями & nbsp; & ndash; найкращий вибір.

Інгредієнти

  • 6 великих свинячих відбивних товщиною 2,5 см або 1200 г свинячого карбонаду з шаром жиру
  • 70 г волоських горіхів або фундука
  • 100 г петрушки
  • 5-6 гілочок чебрецю
  • 1 гілочка розмарину
  • 2-3 зубчики часнику
  • сіль, мелений чорний перець
  • топлене масло
  • зелений мікс-салат для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свинячі відбивні з начинкою З ПРЯНИХ ТРАВ з горіхами

Розігрійте духовку до 160 ° С. У петрушки, розмарину і чебрецю видаліть стебла. Очистіть часник. Порубати пряні трави з часником і горіхами в дрібну крихту. Крок 2

свинячі відбивні з начинкою З ПРЯНИХ ТРАВ з горіхами

Акуратно надріжте на м'ясі шар жиру хрест-навхрест, не прорізаючи до м'яса. Карбонад наріжте на 6 рівних шматків. У кожному шматку м'яса з протилежного від жиру боку зробіть горизонтальний надріз по центру, не дорізаючи до краю приблизно 1,5 см. Крок 3

Натріть м'ясо з усіх боків, в тому числі зсередини, сіллю і перцем. Нафаршіруйте м'ясо горіховою сумішшю і акуратно закріпіть розріз зубочистками. Крок 4

свинячі відбивні з начинкою з ПРЯНИХ ТРАВ з горіхами

Обсмажте шматки м'яса в топленому маслі до рум'яної скоринки, по 3 хв. з кожного боку. Візьміть кожен шматок щипцями і обсмажте край з жиром. Переставте сковороду в духовку і запікайте до готовності м'яса, приблизно 15 хв. Перед подачею дайте м'ясу відпочити 10 хв. і видаліть зубочистки. Подавайте відбивні із зеленим салатом.

0/5 (0 Reviews)