СВИНИНА в червоному вині

СВИНИНА в червоному вині

СВИНИНА в червоному вині

Інгредієнти

  • 1,2 кг свинячої шийки
  • 450 мл сухого червоного вина
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 3 гілочки чебрецю

  • оливкова олія
  • 10 г свежемолотого коріандру
  • 1 ч. Л. червоною меленої паприки
  • сіль, мелений чорний перець
  • багет для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СВИНИНА в червоному вині

Свинину наріжте великими кубиками зі стороною 3 см, посоліть, поперчіть, втирайте спеції в поверхню, як би масажуючи м'ясо. Влийте в герметично закривається контейнер вино, додайте коріандр і чебрець, перемішайте. Покладіть підготовлену свинину, перемішайте ще раз, закрийте і поставте маринуватися в прохолодне місце на 8-10 год. Крок 2

 СВИНИНА в червоному вині

Дістаньте свинину з маринаду (маринад збережіть) і обсушити на паперових рушниках. У глибокій сковороді з товстим дном розігрійте приблизно 100 мл оливкової олії. Обсмажуйте м'ясо невеликими порціями на сильному вогні, перевертаючи, до золотистої скоринки з усіх боків і викладайте на тарілку. Крок 3

СВИНИНА в червоному вині

Злийте зі сковороди все масло, крім 2 ст. л. Додайте паприку. Викладіть м'ясо, влийте маринад. Долийте холодної води, щоб м'ясо було повністю закрито. Накрийте кришкою, поставте на середній вогонь і готуйте до м'якості м'яса, 30-40 хв. Крок 4 Якщо в сковороді залишилося багато рідини, відкрийте кришку, збільшіть вогонь до максимуму і готуйте ще 10 хв. Соус повинен вийти досить густим. Посоліть його і поперчіть, якщо потрібно, і подавайте з хлібом. До речі

Насолоджуйтеся багатим смаком & laquo; Шейки в & nbsp; маринаді & raquo; від & laquo; Міраторг & raquo ;. Тільки ніжне м'ясо, мариноване з & nbsp; натуральними травами і & nbsp; прянощами.

0/5 (0 Reviews)