Шніцель, соковите м'ясо в & nbsp; хрусткій паніровці з & nbsp; натуральними спеціями, завжди можна легко і швидко приготувати на вечерю.
Інгредієнти
- 800 г філе свинячого окосту шматком
- крихти 1 білого батона
- 2 яйця
- 1 склянка борошна
- вершкове і оливкове масло
- 1 ст. л. солодкої меленої паприки
- сіль, мелений чорний перець
- зелений мікс-салат для подачі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ч. л. гірчиці
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Розріжте філе окосту на 4 рівних шматка, відбийте до товщини 5-7 мм. Крок 2
В одній тарілці змішайте борошно з паприкою, сіллю і перцем. В іншу насипте хлібні крихти. У третій збийте яйця з гірчицею. Поставте на вогонь найбільшу сковороду, розтопіть суміш масел. Крок 3
Занурюйте м'ясо в борошно зі спеціями, струсіть зайве і покладіть свинину в яйце. Дайте стекти зайвому і обваляйте в крихтах. Обсмажуйте до рум'яної скоринки, покладіть на паперові рушники, щоб скло масло, подавайте з зеленим салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!