ВІДЕНСЬКИЙ ШНІЦЕЛЬ З свинячий окіст

Шніцель, соковите м'ясо в & nbsp; хрусткій паніровці з & nbsp; натуральними спеціями, завжди можна легко і швидко приготувати на вечерю.

 ВІДЕНСЬКИЙ ШНІЦЕЛЬ З свинячий окіст

Інгредієнти

  • 800 г філе свинячого окосту шматком
  • крихти 1 білого батона
  • 2 яйця
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ч. л. гірчиці

  • 1 склянка борошна
  • вершкове і оливкове масло
  • 1 ст. л. солодкої меленої паприки
  • сіль, мелений чорний перець
  • зелений мікс-салат для подачі

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 ВІДЕНСЬКИЙ ШНІЦЕЛЬ З свинячий окіст

Розріжте філе окосту на 4 рівних шматка, відбийте до товщини 5-7 мм. Крок 2

ВІДЕНСЬКИЙ ШНІЦЕЛЬ З свинячий окіст

В одній тарілці змішайте борошно з паприкою, сіллю і перцем. В іншу насипте хлібні крихти. У третій збийте яйця з гірчицею. Поставте на вогонь найбільшу сковороду, розтопіть суміш масел. Крок 3

ВІДЕНСЬКИЙ ШНІЦЕЛЬ З свинячий окіст

Занурюйте м'ясо в борошно зі спеціями, струсіть зайве і покладіть свинину в яйце. Дайте стекти зайвому і обваляйте в крихтах. Обсмажуйте до рум'яної скоринки, покладіть на паперові рушники, щоб скло масло, подавайте з зеленим салатом.

0/5 (0 Reviews)