ДОМАШНЯ тушонки-ПОШИТТЯ

Ми вирішили приготувати зі свинячого окосту домашню тушонку-паштет. Хто з нами? Це не тільки смачно, але і вельми розумно. Прийшли до вас неждані гості або родичі приїхали, а у вас в холодильнику пара баночок тушонки чекає свого часу. & Nbsp;

ДОМАШНЯ тушонки-ПОШИТТЯ

ДОМАШНЯ тушонки-ПОШИТТЯ

Інгредієнти

  • 1,5-1,7 кг свинячого окосту
  • 300 г копченого шпику
  • 400 мл м'ясного бульйону
  • 2 яйця
  • 120 мл портвейну
  • 50 мл коньяку
  • 80 г борошна
  • 1 лавровий лист
  • 2 ст. л. свежемолотого чорного перцю
  • 3 ст. л. солі
  • 100-150 г топленого свинячого жиру

Покроковий рецепт приготування

крок 1

ДОМАШНЯ тушонки-ПОШИТТЯ

Свинячий окіст і копчений шпик наріжте середніми шматками довільної форми. Два рази пропустіть через м'ясорубку (бажано, щоб діаметр отворів решітки був досить великий, не менше 7 мм). Крок 2

ДОМАШНЯ тушонки-ПОШИТТЯ

викладіть фарш у велику каструлю або миску, перемішайте руками, щоб м'ясо і жир розподілилися рівномірно. Нагрійте бульйон до температури трохи вище кімнатної. Крок 3

ДОМАШНЯ тушонки-ПОШИТТЯ

Збийте яйця до однорідності. Влийте портвейн і коньяк, просійте в суміш борошно, знову збийте. Продовжуючи збивати, влийте бульйон. Крок 4

ДОМАШНЯ тушонки-ПОШИТТЯ

додайте розламаний навпіл лавровий лист і чорний перець. Посоліть і ретельно перемішайте. Крок 5

ДОМАШНЯ тушонки-ПОШИТТЯ

вимийте і простерилизуйте банки, остудіть їх. Рясно змастіть зсередини топленим свинячим жиром. Крок 6

ДОМАШНЯ тушонки-ПОШИТТЯ

Наповніть банки фаршем, відступивши приблизно 3 см вниз від краю банки, і відразу ж помістіть їх в парову баню. Банку обсягом 400 г повинна варитися не менше 2 ч.

0/5 (0 Reviews)