Запечене м'ясо з різними соусами & ndash; бажаний гість на святковому столі! Свинячу лопатку для цієї страви ми вибрали на шкірі. А краще, якщо м'ясо буде ще і на кістки, але це необов'язково.
Інгредієнти
- 1 свиняча лопатка на кістці з шкірою вагою 2-3 кг
- 1,5 ст. л. темного коричневого цукру
- 1 ч. л. свежемолотого чорного перцю
- 1 ч. л. солодкої паприки
- 1 ч. л. гострої паприки
- 2 ч. л. сушеного базиліка
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ст. л. морської солі середнього помолу
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Надріжте шкіру до шару жиру хрест-навхрест з кроком 1,5-2 см. Крок 2 Змішайте 2 ст. л. морської солі середнього помолу, 1,5 ст. л. темного коричневого цукру, 1 ч. л. свежемолотого чорного перцю, 1 ч. л. солодкої паприки, 1 ч. л. гострої паприки і 2 ч. л. сушеного базиліка. Натріть шкіру лопатки і м'ясо цією сумішшю, як би втираючи її в м'ясо. Крок 3 Покладіть на решітку, що стоїть в листі, і поставте в нижню частину розігрітій до 130 ° С духовки. Запікайте 7-8 ч (можна час від часу поливати лопатку виділяється жиром). Крок 4 Додайте температуру в духовці до максимуму і запікайте, поки шкіра не стане схожою на крекер, приблизно 20 хв. Крок 5 Перед подачею зніміть шкіру (її дуже смачно гризти) і розберіть м'ясо на волокна. Подавайте з одним-двома ооусамі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!