Інгредієнти
- розмарин – 2 гілочки
- соус барбекю – 4 ст. л.
- солодка баварська гірчиця – 2 ст. л.
- свиняча лопатка – 800 г
- оливкова олія – 3 ст.л.
- часник – 2 зубчики
- оцет винний – 1 ст. л.
Для діпа:
- базилік – 3 гілочки
- помідор середнього розміру – 4 шт.
- петрушка – 3 гілочки
- селера (стебло) – 3 гілочки
- сіль
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Часник очистити і нарізати тонкими пластинками, розмарин вимити і розібрати на листочки. Масло, гірчицю, оцет, часник, розмарин і соус для гриля змішати у великій мисці. Крок 2
М'ясо вимити і нарізати шматками товщиною 1 см. Покласти в маринад, перемішати, накрити плівкою і поставити в холодильник на 3 ч. Крок 3
Приготувати томатний дип. Помідори спекти на грилі. Лук злегка подпечь. Крок 4
Всю зелень вимити, обсушити і дуже дрібно нарізати. Часник очистити, подрібнити і змішати з сіллю. Крок 5
Печені помідори очистити від шкірки і дрібно порубати, цибулю очистити і дрібно нарізати. Змішати помідори, цибуля, часник і зелень. Крок 6
М'ясо вийняти з маринаду і обсмажувати на грилі по 5 хв. з кожного боку, часто поливаючи маринадом. Готове м'ясо викласти на блюдо, накрити фольгою і залишити на 10 хв.
Подавати з томатним діпом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!