Свинячі відбивні з томатним діпом

свинячі відбивні з томатним діпом

Інгредієнти

  • розмарин – 2 гілочки
  • соус барбекю – 4 ст. л.
  • солодка баварська гірчиця – 2 ст. л.
  • свиняча лопатка – 800 г
  • оливкова олія – ​​3 ст.л.
  • часник – 2 зубчики
  • оцет винний – 1 ст. л.

Для діпа:

  • базилік – 3 гілочки
  • помідор середнього розміру – 4 шт.
  • петрушка – 3 гілочки
  • селера (стебло) – 3 гілочки
  • сіль
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Часник очистити і нарізати тонкими пластинками, розмарин вимити і розібрати на листочки. Масло, гірчицю, оцет, часник, розмарин і соус для гриля змішати у великій мисці. Крок 2

свинячі відбивні з томатним діпом

М'ясо вимити і нарізати шматками товщиною 1 см. Покласти в маринад, перемішати, накрити плівкою і поставити в холодильник на 3 ч. Крок 3

свинячі відбивні з томатним діпом

Приготувати томатний дип. Помідори спекти на грилі. Лук злегка подпечь. Крок 4

свинячі відбивні з томатним діпом

Всю зелень вимити, обсушити і дуже дрібно нарізати. Часник очистити, подрібнити і змішати з сіллю. Крок 5

свинячі відбивні з томатним діпом

Печені помідори очистити від шкірки і дрібно порубати, цибулю очистити і дрібно нарізати. Змішати помідори, цибуля, часник і зелень. Крок 6

свинячі відбивні з томатним діпом

М'ясо вийняти з маринаду і обсмажувати на грилі по 5 хв. з кожного боку, часто поливаючи маринадом. Готове м'ясо викласти на блюдо, накрити фольгою і залишити на 10 хв.

Подавати з томатним діпом.

0/5 (0 Reviews)