Інгредієнти
- базилік
- м’ята свіжа
- 1 ст. л. лимонного соку
- петрушка
- 1 гілочка естрагону
- масло оливкове – 1 ст.л.
- кінза
- 500 г безкісткової свинини
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати шматками товщиною 0,5 см, злегка відбити, натерти сіллю і перцем. Залишити на 5-10 хв. Всю зелень ретельно вимити, обсущіть і дрібно нарізати. Додати оливкове масло і лимонний сік.
Крок 2
Покласти на кожен шматок свинини суміш. Згорнути рулетом.
Крок 3
Нарізати на рулетики шириною 2,5 см і нанизати їх на вимочені у воді дерев’яні шпажки. Смажити на грилі по 5 хв. з кожного боку.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!