Конкурс рецептів & quot; Смачна британия & quot; x Інгредієнти
- натуральні свинячі котлети на кісточці – 4 шт.
- масло оливкове
- сіль – за смаком
- шавлія – кілька листочків
- перець – за смаком
Для гарніру
- пастернак – 2 великих кореня
- селера корінь – 1 шт.
- розмарин – 4-5 гілочок
- картопля дрібний – 1 кг
- сіль – за смаком
- часник – 1 головка
- перець – за смаком
- олія оливкова для смаження
- морква дрібна – 8 шт.
Для соусу
- перець чорний – за смаком
- великі кислі яблука – 4 шт.
- імбир тертий свіжий – 1 ст. л.
- кориця мелена – 0,5 ч. л.
- масло вершкове – 50 г
- коричневий цукор Демерара – за смаком
- апельсин (сік) – 0,5 апельсина
- цедра 1 апельсина – 0,5 апельсина
Покроковий рецепт приготування
Нарізати очищені овочі: картоплю уздовж на половинки, селера на клини, пастернак уздовж на четвертинки. Морква залишити цілком. 2. Закип'ятити велику каструлю підсоленої води, покласти картоплю і моркву, довести до кипіння і варити 5 хвилин, потім додати пастернак і селеру і варити ще 5 хвилин. 3. Обсушити відварені овочі в друшляку. 4. На велике деко налити оливкову олію, викласти гілочки розмарину і неочищені, але злегка роздавлені зубчики часнику. Покласти відварені овочі, посолити, поперчити і перемішати з маслом, розмарином і часником. Поставити в попередньо розігріту до 200 & deg; C духовку на самий нижній рівень. Запікати овочі протягом години до рум'яної скоринки, акуратно перевертаючи їх час від часу. 5. Очистити яблука, видалити серцевину і нарізати на кубики середнього розміру. Розтопити в сотейнику вершкове масло, додати цедру і сік половини апельсина, імбир, корицю і мелений перець. 6. Коли масло почне пузиритися, покласти яблука і готувати на слабкому вогні 20-25 хвилин. Якщо соус здасться кислуватим, можна додати трохи цукру. Він хороший як в теплом, так і в холодному вигляді, тому його можна приготувати заздалегідь. 7. Приблизно за 20 хвилин до закінчення приготування овочів обсушити відбивні паперовим рушником, злегка змастити оливковою олією, поперчити і «приклеїти» по листку шавлії на кожну зі сторін. Швидко обсмажити котлети до рум'яної скоринки, потім посолити, покласти на деко і довести до готовності в духовці, де запікаються овочі. 8. Подати відбивні з овочами і соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!