Свинячі відбивні В цитрусовим соусом з картоплею фрі

свинячі відбивні В цитрусовим соусом з картоплею фрі

Інгредієнти

  • сухий чебрець – 1 ч. л.
  • хвилястий картопля фрі для духовки – 750 г
  • сіль
  • філе свиняче – 400 г
  • бальзамічний оцет – 1 ст. л.
  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • гірчиця грубозерниста – 1 ст. л.
  • оливкова олія – ​​1 ст. л.
  • масло рослинне – 1 ч. л.
  • сік і натерта цедра 2 апельсинів і 2 лимонів
  • часник – 4 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясо вимити, обсушити, розрізати навпіл і злегка відбити. Крок 2

свинячого ВІДБИВНА В цитрусовим соусом з картоплею фрі

Часник очистити і подрібнити. У мисці змішати лимонний і апельсиновий сік, цедру, оцет, гірчицю, оливкову олію, чебрець і часник, приправити сіллю і перцем. Крок 3

Покласти м'ясо в миску з маринадом, кілька разів перевернути. Поставити в холодильник на 30 хв. Крок 4

свинячого ВІДБИВНА В цитрусовим соусом з картоплею фрі

Обсмажити відбивні в розігрітій олії на середньому вогні, по 3 хв. з кожного боку. Влити маринад і тушкувати під кришкою 7 хв. Перекласти м'ясо в окремий посуд, накрити і тримати в теплому місці. Збільшити вогонь і готувати соус, помішуючи, до загустіння. Крок 5

свинячого ВІДБИВНА В цитрусовим соусом з картоплею фрі

Тим часом відкрити упаковку замороженого хвилястого картоплі фрі для духовки. Без розморожування, викласти вміст на деко і випікати без додавання масла в духовці при температурі 220 ° C 15 хв., До утворення золотистої скоринки. Крок 6

свинячого ВІДБИВНА в цитрусовим соусом з картоплею фрі

Додати в соус вершкове масло. Розмішати і полити відбивні. Відразу ж подати разом з обсмаженою картоплею фрі.

0/5 (0 Reviews)