Інгредієнти
- сухий чебрець – 1 ч. л.
- хвилястий картопля фрі для духовки – 750 г
- сіль
- філе свиняче – 400 г
- бальзамічний оцет – 1 ст. л.
- масло вершкове – 1 ст. л.
- гірчиця грубозерниста – 1 ст. л.
- оливкова олія – 1 ст. л.
- масло рослинне – 1 ч. л.
- сік і натерта цедра 2 апельсинів і 2 лимонів
- часник – 4 зубчики
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясо вимити, обсушити, розрізати навпіл і злегка відбити. Крок 2
Часник очистити і подрібнити. У мисці змішати лимонний і апельсиновий сік, цедру, оцет, гірчицю, оливкову олію, чебрець і часник, приправити сіллю і перцем. Крок 3
Покласти м'ясо в миску з маринадом, кілька разів перевернути. Поставити в холодильник на 30 хв. Крок 4
Обсмажити відбивні в розігрітій олії на середньому вогні, по 3 хв. з кожного боку. Влити маринад і тушкувати під кришкою 7 хв. Перекласти м'ясо в окремий посуд, накрити і тримати в теплому місці. Збільшити вогонь і готувати соус, помішуючи, до загустіння. Крок 5
Тим часом відкрити упаковку замороженого хвилястого картоплі фрі для духовки. Без розморожування, викласти вміст на деко і випікати без додавання масла в духовці при температурі 220 ° C 15 хв., До утворення золотистої скоринки. Крок 6
Додати в соус вершкове масло. Розмішати і полити відбивні. Відразу ж подати разом з обсмаженою картоплею фрі.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!