Інгредієнти
- масло вершкове – 2 ст. л.
- чорний перець
- вино біле сухе – 1/2 склянки
- пармезан – 1/4 склянки
- бульйон курячий – 1,5 склянки
- відбивні з баранини – 12 шт
- білі гриби сушені – 1/2 склянки
- сіль
- рис арборіо – 1 стакан
Для моркви з розмарином:
- масло вершкове – 1 ст. л.
- сушений розмарин – 1 ч. л.
- сіль – щіпка
- мед – 1 ст. л.
- темний бальзамічний оцет
- морква – 4 шт
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гриби замочити в холодній воді на 20 хв., порізати невеликими шматочками. Крок 2
Відбивні вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем. Крок 3
Розтопити в сковороді трохи вершкового масла і обсмажити в ньому рис протягом 2 хв. Крок 4
Додати до рису гриби і біле вино, довести до кипіння. Варити рис на невеликому вогні до готовності, поступово підливаючи гарячий бульйон. Додати в різотто вершкове масло, чорний перець і тертий пармезан, посолити за смаком і перемішати. Зняти з вогню. Крок 5
Морква очистити і нарізати кубиками. Розтопити в сковороді олію, додати сіль, розмарин і мед і обсмажити в цій суміші морква до стану «альденте», 4 хв. Крок 6
Обсмажити відбивні на гарячій сковороді, приблизно по 2,5 хв. з кожного боку. Подати до столу з грибним різотто і морквою з розмарином. Злегка скропити бальзамічним оцтом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!