Відбивні з баранини з грибною РИЗОТТО

відбивні з баранини з грибною РИЗОТТО

Інгредієнти

  • масло вершкове – 2 ст. л.
  • чорний перець
  • вино біле сухе – 1/2 склянки
  • пармезан – 1/4 склянки
  • бульйон курячий – 1,5 склянки
  • відбивні з баранини – 12 шт
  • білі гриби сушені – 1/2 склянки
  • сіль
  • рис арборіо – 1 стакан

Для моркви з розмарином:

  • масло вершкове – 1 ст. л.
  • сушений розмарин – 1 ч. л.
  • сіль – щіпка
  • мед – 1 ст. л.
  • темний бальзамічний оцет
  • морква – 4 шт

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

відбивні з баранини з грибною РИЗОТТО

Гриби замочити в холодній воді на 20 хв., порізати невеликими шматочками. Крок 2

відбивні з баранини з грибною РИЗОТТО

Відбивні вимити, обсушити, натерти сіллю і перцем. Крок 3

відбивні з баранини з грибною РИЗОТТО

Розтопити в сковороді трохи вершкового масла і обсмажити в ньому рис протягом 2 хв. Крок 4

відбивні з баранини з грибною РИЗОТТО

Додати до рису гриби і біле вино, довести до кипіння. Варити рис на невеликому вогні до готовності, поступово підливаючи гарячий бульйон. Додати в різотто вершкове масло, чорний перець і тертий пармезан, посолити за смаком і перемішати. Зняти з вогню. Крок 5

відбивні з баранини з грибною РИЗОТТО

Морква очистити і нарізати кубиками. Розтопити в сковороді олію, додати сіль, розмарин і мед і обсмажити в цій суміші морква до стану «альденте», 4 хв. Крок 6

Обсмажити відбивні на гарячій сковороді, приблизно по 2,5 хв. з кожного боку. Подати до столу з грибним різотто і морквою з розмарином. Злегка скропити бальзамічним оцтом.

0/5 (0 Reviews)