Свинячі відбивні з пюре із зеленого горошку

 свинячі відбивні з пюре із зеленого горошку

Інгредієнти

  • 4 свинячі відбивні товщиною 1,5 см
  • сіль
  • 1 упаковка зеленого горошку
  • масло оливкова – 1 ст.л.
  • часник – 2 зубчики

Покроковий рецепт приготування

Зелений горошок відварити разом з очищеним часником в підсоленому окропі, 10 & nbsp; хв., відкинути на друшляк, обсушити. Перекласти горошок в блендер, збити в пюре, потім протерти через сито; приправити сіллю і перцем. Відбивні посолити, поперчити, змастити оливковою олією і обсмажити на сухій, сильно розігрітій сковороді, по 1 & nbsp; хв. з кожного боку, перевертаючи 3 рази. Розкласти пюре з горошку і свинячі відбивні по тарілках, скропити оливковою олією і подати.

0/5 (0 Reviews)