Інгредієнти
- 4 свинячі відбивні товщиною 1,5 см
- сіль
- 1 упаковка зеленого горошку
- масло оливкова – 1 ст.л.
- часник – 2 зубчики
Покроковий рецепт приготування
Зелений горошок відварити разом з очищеним часником в підсоленому окропі, 10 & nbsp; хв., відкинути на друшляк, обсушити. Перекласти горошок в блендер, збити в пюре, потім протерти через сито; приправити сіллю і перцем. Відбивні посолити, поперчити, змастити оливковою олією і обсмажити на сухій, сильно розігрітій сковороді, по 1 & nbsp; хв. з кожного боку, перевертаючи 3 рази. Розкласти пюре з горошку і свинячі відбивні по тарілках, скропити оливковою олією і подати.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!