Такі відбивні можна приготувати з пісної свинини або телятини. А подавати і в гарячому вигляді, і в холодному – вони дуже смачні в обох варіантах. Тому готувати їх можна з запасом – на святковий стіл або недільний обід. А що залишилися & quot; вчорашніми & quot; відбивними зробити бутерброди: дитині в школу, собі – на роботу.
Інгредієнти
- 600-800 г телячої або свинячої вирізки
- 2-3 яйця
- 1,5 склянки борошна
- сіль , чорний перець
- топлене або рослинне масло для смаження
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!