Відбивні в яйці

Такі відбивні можна приготувати з пісної свинини або телятини. А подавати і в гарячому вигляді, і в холодному – вони дуже смачні в обох варіантах. Тому готувати їх можна з запасом – на святковий стіл або недільний обід. А що залишилися & quot; вчорашніми & quot; відбивними зробити бутерброди: дитині в школу, собі – на роботу.

Інгредієнти

  • 600-800 г телячої або свинячої вирізки
  • 2-3 яйця
  • 1,5 склянки борошна
  • сіль , чорний перець
  • топлене або рослинне масло для смаження

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте м’ясо поперек волокон на шматки товщиною 2 см. Покладіть між двома шарами плівки і відбийте качалкою або плоскою стороною молотка для м’яса, намагаючись не пошкодити цілісність шматка. Посоліть м’ясо з усіх боків і поперчіть.

Крок 2 Борошно насипте на дошку гіркою. Яйця збовтайте до однорідності в глибокій широкій тарілці з дрібкою солі. Поставте на середній вогонь велику сковороду, нагрійте масло.

Крок 3 обвалюється кожну відбивну в борошні, стряхивайте зайву. Умочуйте в яйце з усіх боків, давайте стекти зайвому, знову обвалюють в борошні і відразу кладіть в гарячу олію.

Крок 4 Смажте по 1,5 хв. з кожного боку, перевернувши 2 рази. Подавайте відбивні дуже-дуже гарячими.

0/5 (0 Reviews)