свинячі відбивні

Смачно приготовані відбивні послужать хорошим доповненням до будь-якого гарніру, а щоб вони вийшли більш ніжними, свинячі відбивні вимочують в молоці або вершках.

 свинячі відбивні

Інгредієнти

  • свинина 700 г
  • молоко 0,5 стакан (а)
  • яйця 3 шт.
  • борошно для панірування 75 г
  • панірувальні сухарі 2 стакан (а)
  • часник (зуючікі) 3 шт.
  • рослинне масло 3 ст.л.
  • перець чорний мелений
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Свинину нарізати стейками шириною не більше 1 см. і відбити молотком. Крок 2

свинячі відбивні

Стейки свинини перекласти в миску і залити молоком і дати постояти 10 хвилин. Крок 3

свинячі відбивні

В окремій ємності змішати панірувальні сухарі, подрібнений часник і сіль. Крок 4

Потім кожен свинячий стейк дістати з молока, опустити у збите яйце, а потім обваляти в борошні. Крок 5

свинячі відбивні

Знову опустити у збите яйце і обваляти вже в панірувальних сухарях. Крок 6

свинячі відбивні

Обсмажити на сковороді з двох боків до утворення золотистої скоринки. Корисна порада

Щоб відбивні не горіли, після обсмажування кожної партії відбивних, зі сковороди за допомогою серветок необхідно прибрати минулої паніровці.

0/5 (0 Reviews)