Смачно приготовані відбивні послужать хорошим доповненням до будь-якого гарніру, а щоб вони вийшли більш ніжними, свинячі відбивні вимочують в молоці або вершках.
Інгредієнти
- свинина 700 г
- молоко 0,5 стакан (а)
- яйця 3 шт.
- борошно для панірування 75 г
- панірувальні сухарі 2 стакан (а)
- часник (зуючікі) 3 шт.
- рослинне масло 3 ст.л.
- перець чорний мелений
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину нарізати стейками шириною не більше 1 см. і відбити молотком. Крок 2
Стейки свинини перекласти в миску і залити молоком і дати постояти 10 хвилин. Крок 3
В окремій ємності змішати панірувальні сухарі, подрібнений часник і сіль. Крок 4
Потім кожен свинячий стейк дістати з молока, опустити у збите яйце, а потім обваляти в борошні. Крок 5
Знову опустити у збите яйце і обваляти вже в панірувальних сухарях. Крок 6
Обсмажити на сковороді з двох боків до утворення золотистої скоринки. Корисна порада
Щоб відбивні не горіли, після обсмажування кожної партії відбивних, зі сковороди за допомогою серветок необхідно прибрати минулої паніровці.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!