Свинячого філе з пікантним груші

Все французьке – маринад і соус на основі діжонськой гірчиці і меду, гостре цибульне пюре, запечене м'ясо, пряні м'які груші.

Новий рік з італійським ароматом x Інгредієнти

  • філе свиняче (вага приблизний) 500 г
  • цукор 1 ст.л.
  • олія оливкова 1 ст.л.
  • імбир 1 щіпка (і)

Для груш:

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> груша 2 шт.
  • перець чилі 1 щіпка (і)
  • бальзамик 1 ст.л.

Для цибулевого пюре:

  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • масло вершкове 20 г
  • сіль
  • цукор

Для маринаду:

  • мед 2 ст.л.
  • гірчиця (дижонская) 4 ст.л.
  • паприка солодка 0,5 ч.л.
  • віскі 2 ст.л.
  • сіль
  • олія оливкова 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свинячого філе з пікантним груші

інгредієнти для маринаду змішати. Посолити на свій смак. М'ясо залити маринадом, закрити плівкою і залишити на 12 ч в прохолодному місці. Крок 2

свинячого філе з пікантним груші

Лук для пюре очистити і порубати або натерти на тертці. Крок 3

свинячого філе з пікантним груші

У толстодонной каструлі на вершковому маслі обсмажити цибулю до прозорості, присипавши його цукром і сіллю. Змолоти цибулю в пюре. Тримати теплим. Крок 4

свинячого філе з пікантним груші

М'ясо вийняти з маринаду, обсушити. Маринад зібрати в маленький сотейник, злегка уварити. Тримати теплим. Крок 5

свинячого філе з пікантним груші

Груші розрізати навпіл і за допомогою нуазеткі вибрати серцевину. Скласти в термостійкий пакет або рукав, додати цукор, бальзамик, мелений імбир і перець. Випустити з пакету повітря, покласти в киплячу воду, придавити маленької кришкою або іншим гнітом. Варити 8 хвилин до м'якості. Крок 6

свинячого філе з пікантним груші

Духовку нагріти до 180 С. Обсмажити м'ясо на оливковій олії з усіх боків. Укласти його в форму, запекти 20 хвилин. Крок 7

свинячого філе з пікантним груші

У тарілки налити трохи соусу, покласти нарізане м'ясо, груші і цибульне пюре.

0/5 (0 Reviews)