Все французьке – маринад і соус на основі діжонськой гірчиці і меду, гостре цибульне пюре, запечене м'ясо, пряні м'які груші.
Новий рік з італійським ароматом x Інгредієнти
- філе свиняче (вага приблизний) 500 г
- цукор 1 ст.л.
- олія оливкова 1 ст.л.
- імбир 1 щіпка (і)
Для груш:
- < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> груша 2 шт.
- перець чилі 1 щіпка (і)
- бальзамик 1 ст.л.
Для цибулевого пюре:
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- масло вершкове 20 г
- сіль
- цукор
Для маринаду:
- мед 2 ст.л.
- гірчиця (дижонская) 4 ст.л.
- паприка солодка 0,5 ч.л.
- віскі 2 ст.л.
- сіль
- олія оливкова 2 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
інгредієнти для маринаду змішати. Посолити на свій смак. М'ясо залити маринадом, закрити плівкою і залишити на 12 ч в прохолодному місці. Крок 2
Лук для пюре очистити і порубати або натерти на тертці. Крок 3
У толстодонной каструлі на вершковому маслі обсмажити цибулю до прозорості, присипавши його цукром і сіллю. Змолоти цибулю в пюре. Тримати теплим. Крок 4
М'ясо вийняти з маринаду, обсушити. Маринад зібрати в маленький сотейник, злегка уварити. Тримати теплим. Крок 5
Груші розрізати навпіл і за допомогою нуазеткі вибрати серцевину. Скласти в термостійкий пакет або рукав, додати цукор, бальзамик, мелений імбир і перець. Випустити з пакету повітря, покласти в киплячу воду, придавити маленької кришкою або іншим гнітом. Варити 8 хвилин до м'якості. Крок 6
Духовку нагріти до 180 С. Обсмажити м'ясо на оливковій олії з усіх боків. Укласти його в форму, запекти 20 хвилин. Крок 7
У тарілки налити трохи соусу, покласти нарізане м'ясо, груші і цибульне пюре.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!