РІЙЕТ З свиняча рулька з фісташками і каперси

Подавайте рійет трохи охолодженим, на підсмажений тостах з багета.

Інгредієнти

  • 2 свинячі рульки з шкірою і на кістки
  • 200 г нежирного бекону
  • 100 г очищених фісташок
  • 100 г каперсів
  • 2 великі цибулини
  • 5-6 зубчиків часнику
  • 2 ст. л. суміші перців горошком
  • 0,5 ч. л. копченої паприки
  • сіль, мелений чорний перець
  • французький багет для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Рульки залийте гарячою водою так, щоб вони були покриті на 10-12 см, доведіть до кипіння, посоліть, зніміть піну, додайте перець горошком, варіть на слабкому вогні під кришкою, поки шкіра не стане такою м'якою, що буде рватися ложкою, 6-7 ч. При необхідності підливайте воду. Крок 2 Цибулю і часник очистіть і наріжте невеликими шматочками. Дрібно наріжте бекон і витопите жир на середньому вогні, щоб бекон злегка зажарився. Вийміть шумівкою бекон на тарілку, в витоплений жир покладіть цибулю і часник, посоліть, обсмажуйте до золотистого кольору (можна додати ще жиру, знявши його з поверхні бульйону від рульки). В самому кінці всипте паприку. Зніміть з вогню. Крок 3 Трохи остудіть рульку, шкіру і хрящі відкладіть, м'ясо порубати ножем, змішайте зі смаженою беконом, каперсами і фісташками. Трохи порубати все разом. Крок 4 Шкіру рульки, хрящики і смажені цибулю з часником пропустіть через м'ясорубку або подрібнити блендером в грубе пюре. Змішайте пюре з м'ясною масою, приправте сіллю і перцем. Поставте в холодильник настоюватися на 12 год.

0/5 (0 Reviews)