ШНІЦЕЛЬ З свинини

Тонкий пласт м'яса з свинини, обсмажені у фритюрі. Панірування з борошна, яєць і сухарів дозволяє домогтися дуже красивою і хрусткої скоринки.

Інгредієнти

  • філе свинини 500 г
  • борошно 150 г
  • яйця 2 шт.
  • панірувальні сухарі 150 г
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений за смаком
  • рослинне масло для смаження

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Філе нарізати поперек волокон на шматки, товщиною приблизно 1 см . Кожен шматок добре відбити сп еціальним молоточком з двох сторін. Посолити і поперчити з обох сторін. Крок 2 Приготувати для панірування 3 ємності. В одну насипати борошно, в іншу розбити яйця і трохи збити їх вилочкою до однорідності, в третю насипати сухарі. Крок 3 В глибокій сковороді розігріти сильно масло для смаження. Воно повинно покривати дно приблизно 1 см. Крок 4 Кожен шніцель обвалюють з двох сторін спочатку в борошні, потім в яйці і в панірувальних сухарях. Крок 5 Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Викласти на паперовий рушник, щоб стекли надлишки жиру. Крок 6 Подавати гарячими із зеленим салатом або будь-яким гарніром на ваш смак.

0/5 (0 Reviews)