Тонкий пласт м'яса з свинини, обсмажені у фритюрі. Панірування з борошна, яєць і сухарів дозволяє домогтися дуже красивою і хрусткої скоринки.
Інгредієнти
- філе свинини 500 г
- борошно 150 г
- яйця 2 шт.
- панірувальні сухарі 150 г
- сіль за смаком
- перець чорний мелений за смаком
- рослинне масло для смаження
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Філе нарізати поперек волокон на шматки, товщиною приблизно 1 см . Кожен шматок добре відбити сп еціальним молоточком з двох сторін. Посолити і поперчити з обох сторін. Крок 2 Приготувати для панірування 3 ємності. В одну насипати борошно, в іншу розбити яйця і трохи збити їх вилочкою до однорідності, в третю насипати сухарі. Крок 3 В глибокій сковороді розігріти сильно масло для смаження. Воно повинно покривати дно приблизно 1 см. Крок 4 Кожен шніцель обвалюють з двох сторін спочатку в борошні, потім в яйці і в панірувальних сухарях. Крок 5 Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Викласти на паперовий рушник, щоб стекли надлишки жиру. Крок 6 Подавати гарячими із зеленим салатом або будь-яким гарніром на ваш смак.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!