Свинячої лопатки З кумкват

свинячої лопатки З кумкват

Інгредієнти

  • морква – 1 шт
  • 1 ст. л. лікеру “Гран Марні”
  • масло оливкове
  • 2 стебла селери
  • цибуля білий
  • сік 1 апельсина
  • 1,2 кг м'якоті свинячої лопатки
  • по 2 гілочки розмарину і шавлії
  • 17 свіжих кумкватов
  • сіль, чорний мелений перець
  • цукор – 1 ст.л.
  • масло вершкове розм'якшене

Покроковий рецепт приготування

Розрізати 6 кумкватов навпіл, решта тонко нарізати кружальцями. Шавлія і розмарин вимити, обсушити, дрібно нарізати листочки (самі гілочки зберегти). Морква, селера і цибулю очистити, дрібно нарізати, перемішати. Свинину злегка відбити, викласти на неї половинки кумкватов, посипати рубаною зеленню шавлії і розмарину, приправити сіллю і перцем. Згорнути свинину в рулет, обв'язати кулінарним шпагатом. Покласти на деко, викласти поверх овочеву сумішшю і гуртки 6 кумкватов. Скропити оливковою олією і запікати в духовці при 200 & # 186; С, протягом 40 хв. Готове м'ясо вийняти з духовки, дати охолонути, зняти шпагат. Сік з дека процідити через сито, остудити, зняти жир. Вершкове масло розтопити в сковороді, злегка обсмажити залишилися кумквати, посипати цукром. Скропити лікером, підпалити. Коли вогонь згасне, влити в сковороду сік з дека, апельсиновий сік, покласти збережені гілочки шавлії і розмарину. Зняти з вогню, дати настоятися, потім гілочки видалити і подавати разом з м'ясом, нарізаним скибочками.

0/5 (0 Reviews)