Інгредієнти
- 1 пакетик рису
- 250 г курячого філе
- масло вершкове – 25 г
- 50 г сухих білих грибів
- масло рослинне – для обсмажування
- петрушка
- селера – 1 черешок
- цибуля ріпчаста
- 250 г свинини
- 1 упаковка готового листкового дріжджового тіста (500 г )
- 1 невелика морквина
- яйця – 2 шт
- цибуля зелена – 1 пучок
- 0,5 солодкого перцю
- сіль
- 0,5 невеликого капустини
- кріп
- соус соєвий
- жовток яєчний
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати капустяну начинку для пирога. Капусту вимити, обсушити і нашаткувати дуже тонкою соломкою. Яйця зварити круто, облити холодною водою і очистити від шкаралупи. Розігріти в сковороді 1,5 & nbsp; ст. & Nbsp; л. рослинного масла, постійно помішуючи, обсмажити капусту до золотистого кольору, 5 & nbsp; хв. Крок 2
Перекласти капусту в миску , додати дрібно нарізані яйця. Посолити, поперчити, перемішати. Крок 3
Приготувати грибну начинку для пирога. Гриби промити, викласти в миску, залити окропом і залишити на 15 & nbsp; хв. Відкинути гриби на друшляк, ще раз промити. Очистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями 1 цибулину. Крок 4
Розігріти в сковороді 1 & nbsp ; ст. & nbsp; л. рослинного масла, обсмажити гриби, 6 & nbsp; хв. Додати цибулю і готувати ще 4 & nbsp; хв. Перекласти гриби з цибулею в миску, посолити, поперчити, перемішати. Крок 5
Приготувати начинку з курки. Куряче філе вимити, пропустити через м'ясорубку. Нарізати невеликими кубиками половину другої цибулини. Кріп вимити, обсушити й подрібнити. Крок 6
Курячий фарш обсмажити з 1 & nbsp; ст. & Nbsp; л. рослинного масла на сковороді, постійно помішуючи і розбиваючи лопаткою грудки, 4-5 хв. Додати нарізану цибулю, готувати ще 4 & nbsp; хв. Додати кріп, приправити сіллю і перцем, перемішати і відразу ж зняти з вогню. Крок 7
Приготувати рисову начинку. Рис ретельно промити. Викласти в каструлю, влити 1 стакан води, додати дрібку солі. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити кришкою і варити, зрідка помішуючи, поки вся вода не вбереться в рис. Зняти з вогню, перекласти в миску. Крок 8
Морква очистити, натерти на крупній тертці і обсмажити в невеликій кількості рослинного масла, 4 & nbsp; хв. Зелену цибулю вимити, обсушити й подрібнити. У миску з рисом додати моркву, цибулю і вершкове масло. Посолити, поперчити за смаком, перемішати. Крок 9
Приготувати начинку зі свинини. Овочі вимити. Свинину вимити, обсушити і пропустити через м'ясорубку. Половину цибулини, селера і перець нарізати дрібними кубиками. Петрушку вимити й подрібнити. Крок 10
Свинячий фарш обсмажити з 1 & nbsp; ст. & Nbsp; л. рослинного масла на сковороді, постійно помішуючи і розбиваючи лопаткою грудки, 7-8 хв. Додати цибулю, селеру і перець, готувати 4 & nbsp; хв. Додати петрушку, влити соєвий соус, перемішати і зняти з вогню. Крок 11
На аркуші щільного паперу намалювати велику п'ятикутну зірку. Вирізати її ножицями. Тісто розкачати в 2 тонких пласта. Покласти на один пласт шаблон зірки, вирізати ножем. Також вчинити з другим шаром тіста. Крок 12
Розігріти духовку до 200 & deg ; С. Деко накрити листом пергаменту. Покласти на деко одну зірку з тіста. Викласти на кожен промінь зірки різні начинки. Накрити другою зіркою, защипати краї. Змастити збитим жовтком. На кожному промені зробити поздовжні прорізи довжиною 5-6 см. Випікати 10 & nbsp; хв. Потім зменшити температуру духовки до 180 & deg; С і пекти ще 10 & nbsp; хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!